Mega Toby in de ruimte [recensie]

mega toby in de ruimte DVDVoor het eerst zal een inwoner van het dorp met de spaceshuttle op ruimtemissie gaan. Om deze unieke gebeurtenis te vieren, organiseert Commissaris Migrain een feest. Als de ruimtereiziger niet komt opdagen, beslissen Mieke, Migrain en Toby om naar de lanceerbasis te gaan en de man zelf op te halen.

Daar ontdekken ze dat een geheime spionne de lanceersleutel van de shuttle heeft gestolen voor haar opdrachtgevers: Bjȍrn en Ronny. Met de sleutel kunnen de gangsters de spaceshuttle stiekem starten en zo het gevaarlijke laserkanon de ruimte in droppen en baas worden van onze planeet!

Mega Toby in de ruimte DVDAls Mieke in actie komt en Migrain haar wil helpen, worden ze verrast en vastgebonden aan het laserkanon in de shuttle. De gansters schieten de shuttle de ruimte in. Niemand kan Mieke en Migrain nog redden, behalve Mega Toby

Recensie:
Hoewel mijn dochter Mega Mindy en Mega Toby wel stoer vindt, kan de televisie-serie of een film van hen haar niet echt boeien. Voor haar wordt het pas interessant zodra Mieke of Toby veranderen in een echte superheld. Aangezien dat pas vaak aan het einde is, kijkt ze echter ook niet echt vaak naar deze twee superhelden.Screenshot 2014-12-03 at 22.46.28

Deze DVD trekt dan ook niet direct haar aandacht, dus ik besluit hem maar gewoon op te zetten om te kijken hoe dit avontuur zich zal ontwikkelen. Screenshot 2014-12-03 at 22.45.41Mijn dochter speelt gewoon lekker en af en toe werpt ze een blik op het scherm; alleen zodra Mieke en Commissaris Migrain de ruimte in worden geschoten gaat ze er even echt voor zitten.

Hoewel ze het cool vindt dat ze de ruimte in gaan, wordt het nog veel gaver als ze ziet hoe Mega Toby de lucht in gaat. Deze gaat – zoals een echte superheld betaamt – niet met een spaceshuttle de ruimte in…

mega toby in de ruimte screenshot 1Mega Toby in de ruimte is een leuk avontuur. Persoonlijk vind ik dat de logica van het verhaal af en toe een beetje ondergesneeuwd raakt door de hilariteit die er in wordt gestopt, maar mijn ervaring is dat kinderen dit niet stoort: sterker nog, kinderen vinden het erg geestig. Dat merk je ook bij de gangsters in dit verhaal…

Screenshot 2014-12-03 at 22.47.00In feite zijn het twee hilarische figuren die in een soort van onopvallende pizzawagen naast het lanceerstation staan. Een enorme pizza op het dak van de wagen is een geheime schotel. Deze twee zorgen voor de nodige gekke momenten, zodat dit avontuur spannend, maar ook luchtig is.

Prima geschikt om met de hele familie te kijken dus! Zelf moest ik wel lachen om opa en oma Fonkel die “is het een vogel, is het een vliegtuig” staan te zingen zodra Mega Toby de ruimte in gaat.Screenshot 2014-12-03 at 22.45.26

Op de DVD Mega Toby in de ruimte staan ook wat extra’s. Zo kun je naast dit verhaal nog genieten van twee extra verhaaltjes die nog nooit eerder op DVD zijn verschenen. Kinderen kunnen namelijk ook kijken naar “Bezoek uit de cosmos” en van “De ontsnappingskoning”. Daarnaast kunnen kinderen nog genieten van de clip “Mega Toby Ruimteheld“. Voor alle fans van Mega Mindy en Mega Toby is dit een mooie DVD met anderhalf uur kijkplezier!

Mega Toby in de ruimte – DVD 
Bekijk op bol.comSpeelduur: 90 minuten, Studio 100
Bestel deze DVD hier >>>>

mega toby in de ruimte screenshot 2

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Disney’s ‘Lightyear’ vanaf 15 juni in de bioscoop! [première-verslag]

Opgelet stoere moeders (en vaders)! De film ‘Lightyear’ draait vanaf deze week in de bioscopen! …

Share
Share