Schateiland Boerhaave

Schateiland Boerhaave is een interactieve tentoonstelling boordevol verrassende avonturen. Maak kennis met de wereld van de chirurgijn, een arts die zieke matrozen beter maakt. Wordt een echte ontdekkingsreiziger en ervaar hoe is het om op een onbekend eiland terecht te komen. Verzamel vreemde planten en dieren die niemand ooit eerder heeft gezien. Of ben je een echte avonturier en vang je zomaar een zeemonster? Schateiland Boerhaave is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Het leuke aan dit museum is dat kinderen actief betrokken worden. Hierdoor is hun interesse snel gewekt. En zullen ze zich met een schatkaart in de hand, ontpoppen tot ware avonturiers.

Misschien leuk om te weten is dat er in de vakanties leuke activiteiten worden georganiseerd. Zo is er in de voorjaarsvakantie een voorstelling van Moffel en Piertje en is er een Flip de Beer speurtocht. Flip de Beer heeft zich dan verstopt in het museum. Kinderen moeten hem gaan zoeken en zijn vragen beantwoorden. Na afloop krijgen ze een echte diploma mee naar huis! Klik hier voor meer informatie over Schateiland Boerhaave en de extra activiteiten in de vakantie.

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Het museum van verbroken beloftes

Het museum van verbroken beloftes van Elizabeth Buchan gaat over onvervulde liefde. Gesitueerd in Praag …

Share
Share