trailer 50 tinten grijs

Trailer Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey – 50 tinten grijs heeft een boel stof doen opwaaien. Het boek is door veel mensen gekocht en gelezen en de meningen erover verschilden van saai en walgelijk tot opwindend, spannend en boeiend. Die laatste kwalificering is wel een leuke, aangezien het deels over SM, sado-masochisme gaat.

Vermoedelijk krijgt de film, die op 14 februari (Valentijsdag) in première gaat, dezelfde uiteenlopende kritieken, maar naar alle verwachting gaat het net zo’n groot commercieel succes worden als het boek.

Hieronder de eerste trailer van de film:

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share