Trolls Wereldtour op DVD en Bluray

Naar de film gaan is niet altijd mogelijk, vanwege Corona, maar dat wil niet zeggen dat er geen fantastische films uitkomen! Zo is er Trolls Wereldtour, een film waar je met het hele gezin (adviesleeftijd 6+) van kunt genieten en waar je gegarandeerd vrolijk van wordt!

Gelukkig heet deze film niet “Trolls 2”, want hoewel het een vervolg is op de eerste Trolls film, is het een film die ook prima ‘los’ bekeken kan worden.

Je zult er zeker een aantal ‘bekende trolls’ tegenkomen, wanneer je de eerste film hebt gezien en anders is het een aangename kennismaking met hartverwarmende personages.

Waar ik zelf erg van geniet, samen met de kinderen, is het geheel: het kleurrijke, de muziek en het wervelende verhaal met veel humor. Echt een film om in huis te halen en lekker vaak te bekijken!


Algemene informatie:
Koningin Poppy (Anna Kendrick), Branch (Justin Timberlake), en de rest van je favoriete Trolls zijn weer van de partij voor een muzikaal avontuur dat nog grootser — en luider — is dan ooit tevoren! In Trolls World Tour ontdekken Poppy en Branch dat hun koninkrijk slechts één van de zes muzikale rijken is — Funk, Country, Techno, Classical, Pop, en Rock — die ooit deel uitmaakten van één volmaakt harmonieus geheel. Wanneer de machtsbeluste heerser van de Rock Trolls alle andere stammen het zwijgen wil opleggen zodat haar eigen stam de boventoon kan voeren, vertrekken Poppy en Branch op een episch avontuur om de koninkrijken van de Trollen te verenigen, voor de liedjes in hun harten voor eeuwig verstommen!

De eerder verschenen Trolls film is ook nog te verkrijgen en beide films zijn ook als combi-pack te koop!

Een heerlijke, vrolijke kennismaking met Trolls [verslag]

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share