Een emotioneel afscheid van Karen, Kristel en Josje [video]

Met het kiezen van Marthe, Hanne en Klaasje als de nieuwe K3, was het ook tijd om afscheid te nemen van Karen, Kristel en Josje. Aan het begin van de finale hebben de drie dames, die jarenlang K3 hebben gevormd, voor het laatst live opgetreden op televisie door het toepasselijke lied K3 loves you te zingen: 

Emotioneel voor de dames, voor het publiek en de fans thuis, maar ook voor Gert Verhulst die uiteraard al die jaren samen met Karen, Kristel en Josje heeft gewerkt en voorheen ook met Kathleen.

K3-marthe-hanne-klaasje-2015-trotse-moeders-gert-verhulst

Later in de finale-uitzending sprak Gert Verhulst de dames dan ook persoonlijk toe om ze te bedanken:

En daarmee is voor Karen, Kristel en Josje een prachtige periode afgesloten en rest hen alleen nog de tour met de nieuwe K3 door Nederland en België. Ook voor mij en mijn kinderen was het even slikken, maar we zijn wel blij met de keuze voor Hanne, Marthe en Klaasje. Rest ons, als fans van K3, Karen, Kristel, Josje en ook Kathleen te bedanken voor alle fijne momenten die we door hun talent met de kinderen hebben mogen beleven!

K3-marthe-hanne-klaasje-2015-trotse-moeders-afscheid

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …

Share
Share