De herfst geeft kleur aan het Groene Hart!

Groene HartTrek je wandelschoenen aan en kom helemaal tot jezelf tijdens een wandeling door de polders van het Groene Hart. Neem onderweg een pauze en kom op adem met de lekkerste streekproducten. Wat dacht je van een glas boerenzuivel met honingkoek? Neem ook wat mee voor de thuisblijvers!

Zit het weer een keertje tegen? Neem dan een kijkje bij een museum of een van de vele verrassende galerieën. Bij de verschillende creatieve workshops kun je zelf aan de slag. Als je toe bent aan een relax dagje heeft het Groene Hart ook genoeg te bieden, ga bijvoorbeeld voor een rustgevende hot-stone massage of de bijzondere Balinese massage met quartzen.

Op www.groenehart.nl zijn nog veel meer bijzondere dagjes uit te ontdekken. Op de site vind je allerlei ideeën voor leuke uitjes, met je kinderen, vriendinnen of romantisch met zijn tweeën. Je bent er trouwens zo; het Groene Hart is een uniek gebied midden in de Randstad.

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Herfstige kippendijen met bloedworst [recept]

Voor de vleesliefhebber, het is een bijzonder fijne smaak. Het ruikt al heerlijk tijdens het …