Lego Ultra Agents Hoofdkwartier genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014

Lego-Ultra-Agents-Hoofdkwartier-speelgoed-van-het-jaar-2014-trotse-moeders-70165-vrachtwagenLego Ultra Agents Hoofdkwartier is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014 in de leeftijdscategorie 10 en 11 jaar.

Uit het juryrapport:

Artikelomschrijving:
De duivelse Terabyte valt het hoofdkwartier van de Ultra Agents aan. Ga erop af in de high-tech truck en open het vuur om hem weg te jagen. Voorkom dat de laptop met alle topgeheimen in handen valt van Terabyte, die in zijn hi-tech mecha de satellietschotel van de Agents bombardeert. Open het vuur om het hoofdkwartier van de Ultra Agents te verdedigen. Zorg dat deze misdadiger in de gevangenis belandt, voordat hij nog meer schade aanricht!

De mening van de jury:
Indrukwekkend hoe goed deze doos van LEGO is. Een spannend thema. Niet alleen bouwen met deze doos, maar ook schieten met pijlen waarbij de speler over goede motorieke vaardigheden moet beschikken.

Toelichting pedagoog:
Lego-Ultra-Agents-Hoofdkwartier-speelgoed-van-het-jaar-2014-trotse-moeders-70165De bouw van dit LEGO Ultra Agents Hoofdkwartier 1060 stukjes is een technisch avontuur dat vraagt om geduld, om het lezen van de bouwtekening, om handvaardigheid. Het vraagt om precisie, maar ook om creatieve fantasie, want de mensen die deze LEGO-set al hebben, schrijven en praten op internet over de mogelijkheid om met die 1060 LEGO-stukjes verschillende bouwvormen zelf te creëren en uit te proberen.

Ik weet dat zo een 9 jaar geleden LEGO ook een Hoofdkwartier heeft uitgebracht, maar deze versie is geheel aangepast aan de tegenwoordige technische situatie op het gebied van lucht- en ruimteverdediging (een beetje Star War). Dat geeft de speler ook inzicht in die moderne technische hoogstandjes. Tenslotte: vaders en zonen (dochters misschien toch ook wel?) zullen er samen hard aan moeten trekken om dit LEGO Ultra Agents Hoofdkwartier op te bouwen.

Lego Ultra Agents Hoofdkwartier
Bestel deze uitdagende LEGO bouwdoos hier >>>>

genomineerd-speelgoed-van-het-jaar-trotse-moeders-klik-hier

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Ocean Bricks in Koninklijke Burgers’ Zoo [verslag]

Het is jaren geleden dat we met z’n vijven naar een dierentuin zijn geweest. Vandaag …

Share
Share