Unbreakable….

karina-zwanger-tweelingAls StreamTeam member van Netflix, schrijf ik niet alleen over wat Netflix te bieden heeft, maar krijg ik ook wel eens een uitdaging. Deze heeft dan meestal met de introductie van een nieuwe serie te maken. In dit geval gaat het om de Netflix Original serie Unbreakable Kimmy Schmidt die vanaf 6 maart 2015 op Netflix te zien zal zijn.

“Deel jouw beste ‘unbreakable moment’ met Netflix”, dat was de opdracht. Het eerste wat in me op kwam, was de periode waarin in zwanger was van mijn tweeling. Toen ik 5 maanden zwanger was, zag ik er uit alsof ik ieder moment kon bevallen.

Ongelooflijk hoeveel een buik kan groeien! Ik heb mijn tweeling bijna 38 weken bij me gedragen en mijn buik bleek “unbreakable”, hoewel er uiteraard wel enige schade was, maar dat woog niet tegen het geluk van een gezonde tweeling.

Deze foto is door mijn vader genomen, kort voor mijn tweeling geboren werd. Bij geboorte woog mijn dochter 4180 gram en mijn jongste zoon 3320 gram…..

“Unbreakable” is hun band, ondanks dat het een twee-eiïge tweeling is, en “unbreakable” is ook de liefde voor mijn kinderen.

Over de nieuwe Netflix Original: Unbreakable Kimmy Schmidt
Unbreakable Kimmy Schmidt is een nieuwe comedyserie met Ellie Kemper (The Office, Bridesmaids), een vrouw die, gered uit een Doomsday-sekte, een nieuw leven begint als nanny voor een dame (Jane Krakowski) in New York. Met slechts een rugzak, lichtgevende sneakers en een paar bibliotheekboeken die dringend verlengd moeten worden, begeeft ze zich in een wereld die, ondanks het geloof van de sekte, nog steeds bestaat. Hieronder een trailer van deze serie waar ik nu al naar uitkijk!

#unbreakablemums #KimmySchmidt #Netflix

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Ilse Warringa regisseert “Luizenmoeder” – de film

Hebben jullie ook zo genoten van de serie De Luizenmoeder? Een van de personages die …

Share
Share