Opnieuw de dating scene in

vrijend stelDe oppas zit thuis met de kinderen en blijft ook slapen want ik sta in de club. Ik wil helemaal uit mijn dak gaan; ik gooi alle remmen los. Ik zie eerst niets om me heen, ben met mezelf bezig. Ik ga tekeer op de dansvloer. Wat heerlijk, het is zo lang geleden dat ik zorgeloos heb kunnen dansen. En dan opeens sta jij voor me. Een aantrekkelijke man, donker haar, blauwe ogen, een schalkse lach. Je zegt ‘je ziet er zo stralend uit, ik kan niet anders dan je vragen met mij te dansen’. We wisselen blikken uit en ik voel me warm worden. Ik knipoog en lach naar je. We dansen samen en je neemt me mee voor een drankje.

In een uur tijd heb ik al met drie mannen geflirt. Wat was dit lang geleden, aandacht krijgen van knappe mannen. Ik ben al veel te lang niet meer uit geweest. Mannen zijn bijzondere wezens, ze gedragen zich anders dan wij vrouwen. Het is fijn om dat te ervaren. Om die mannen energie zo dichtbij te voelen. En dan zie ik jou staan. Mijn adem stokt in mijn keel. Mijn hart slaat tien slagen over. Ik word warm. Ik word heet. Jouw blik houdt me aan de grond genageld. Wat een chemie, het spat ervan af.

Jij loopt in mijn richting en ik kan nu pas weer adem halen. Je komt dichterbij en dichterbij. Je legt een hand op mijn billen en trekt me naar je toe. Lekker een beetje ruw, alsof ik van jou ben. Je fluistert in mijn oor ‘ga je mee schoonheid?’. Ik laat me gewillig met je meevoeren. Ik ben niet in staat me te verzetten. Je hand ligt nog steeds op mijn bil en je duwt me zachtjes voort. Je andere hand raakt mijn borst aan, een siddering gaat door mijn lijf.

Je leidt me thuis direct naar de slaapkamer, gooit me op bed en gaat me zoenen. Overal. Mijn sexy jurkje ligt al snel op de grond. Jouw kleren rukken we samen van je lijf. Dan reik je naast het bed en pakt iets uit een box. Wat is dat? Mijn hart gaat steeds sneller kloppen, ik ben in jaren niet meer zo opgewonden geweest. Jij weet van geen ophouden. Ik laat me nu helemaal gaan.

Wil je ook zo’n avontuur beleven? In de 210th box vonden wij naast de stijlvolle erotische accessoires de opdrachtkaart “Ga afzonderlijk naar een drukke kroeg of club. Flirt en dans met anderen (zonder je grenzen uit het oog te verliezen). Na een uur lopen jullie elkaar tegen het lijf, praten jullie alsnog het de eerste ontmoeting is en veroveren jullie elkaar opnieuw.” Deze avond was het gevolg ervan. Wil je je relatie een boost geven en samen een spannende reis aangaan? Ga naar www.210th.com en bestel één van de boxen.

Lees meer van Francis Notten op haar persoonlijke blog>>

Share

About Francis Notten

srockland@210th.com'

Check Also

3x een sterke relatie als je jonge kinderen hebt

Bij de komst van de kinderen verander je. Mentaal en lichamelijk. Dat geldt ook voor …

Share
Share