SKIËN…. Heerlijk!!!

blog-trotse-moeders-ski-2Afgelopen week was het zover; de auto ingeladen, eten mee voor onderweg, tomtom aan en op weg naar de sneeuw. O, zo fijn!! We gingen met de hele familie dus ook mijn drie neefjes mee. Dit plus onze twee meiden.. dat wordt een dolle boel.

Aangezien Tom en ik van kleins af aan skiën is dit ook iets wat we onze dochters mee willen geven. Bij beiden zwangerschappen was ik heel pril zwanger toen we gingen skiën dus ze hebben al een keertje “geskied”, maar nu ging het echt gebeuren. Josefien ging voor het eerst van haar leventje op kleine skietjes naar beneden. Ik was zoooo trots en had zelfs een brok in mijn keel. Gelukkig vond ze het ook erg leuk en kreeg ze aan het einde van de week zelfs een medaille.

blog-trotse-moeders-ski-3

Heerlijk zo’n hele week in de sneeuw, maar wat was dit hard werken zeg..hahaha. Probeer maar eens vijf (!) kinderen in skipakken te hijsen zonder dat er iemand nog even moet plassen of iets vergeten is. blog-trotse-moeders-ski-1Dan vervolgens de sneeuw in waarbij er één perse voorop de slee wil en niet achterop. Dan nog Babette op mijn buik in de draagzak….

Ik kan je vertellen, dit was echt een “bootcamp” week. De kilo’s vlogen eraf, want naast de kinderen door de sneeuw heen loodsen gingen we zelf uiteraard ook nog even op de latten staan. Maar: heerlijk genoten dus ik kan dit iedereen aanbevelen. Voor degene die liever van een afstandje genieten van al die kou, bij deze blog de mooie plaatjes…

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Op zoek naar een budget vriendelijke reis? Zoek niet langer: ga naar de Waddeneilanden!

Nieuwe culturen ontdekken en onvergetelijke ervaringen opdoen. Het hoeft allemaal niet veel te kosten, op …

Share
Share