Monstawrap

Een cadeautje inpakken, altijd wel leuk om te doen. En nu wordt het nog leuker. Met dit nieuwe inpakpapier verander je elk pakketje om in een leuk monstertje. Leuk om te geven en te ontvangen!

Op het Monstawrap inpakpapier staat een leuk monster gezichtje afgebeeld. Je kunt kiezen uit 3 verschillende gezichtjes die allemaal stuk voor stuk een glimlach op je gezicht toveren. Zo creëer je jouw eigen individuele monstertje. Je kunt de gezichtjes ook nog versieren door te tekenen en glitters te plakken. Zo maak je het monstertje nog net iets specialer.

Na het inpakken en versieren van je unieke monstertje, kun je hem ook nog eens helemaal tot leven laten komen door hem armen en benen te geven. Deze hebben zelfklevende strips waardoor ze makkelijk en snel bevestigd kunnen worden aan je cadeautje!

Voor meer informatie en verkrijgbaarheid van het inpakpapier kun je kijken op www.regalozwolle.nl.

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

3 cadeau tips voor trotse opa’s en oma’s

Het is over het algemeen leuk om iemand anders een cadeau te geven. Zo geeft …