Het grote sprookjesboek voor groot en klein

Op veler verzoek schreven Marianne Busser en Ron Schröder een nieuw boek met klassieke sprookjes in een nieuw jasje. In begrijpelijke taal worden nu weer andere sprookjes door dit bekende schrijversechtpaar naverteld. Met een vleugje humor, en vooral ook: niet te eng!

Zo komen we bijvoorbeeld het verhaal van Duimelijntje tegen, en het sprookje over de gelaarsde kat. Het verhaal van de drie biggetjes, en van de prinses op de erwt. Het sprookje van het lelijke jonge eendje, en nog veel meer. Mede door de vrolijke en kleurrijke illustraties van Dagmar Stam is het lezen van dit boek een geweldig feest voor groot en klein!

Recensie
Elf super mooie sprookjes staan in Het grote sprookjesboek voor groot en klein. Elf bekende sprookjes, maar op geheel eigen wijze geschreven; mooi, fantasievol, sprookjesachtig, levendig en vooral kindvriendelijk. Jong en oud zullen uren genieten van dit sprookjesboek, geschreven door Marianne Busser en Ron Schröder.

Zelf geniet ik net zoveel als mijn kinderen van 3 jaar en 5 jaar, als ik ze Het grote sprookjesboek voor groot en klein voorlees. De bekende sprookjes zijn in grote lijnen hetzelfde gebleven. Maar toch zijn ze weer totaal anders dan de oorspronkelijke sprookjes. Mede door de prachtige tekeningen, komen de sprookjes echt tot leven. Even waan je je echt in sprookjesland, als je in dit boek aan het (voor)lezen bent. Ja, sprookjes bestaan als je dit boek aan het lezen bent. Als je van sprookjes houdt, dan moet je Het grote sprookjesboek voor groot en klein gewoon in huis hebben.

Het grote sprookjesboek voor groot en klein – Marianne Busser en Ron Schröder
Sprookjesboek, hardcover, 135 bladzijden, The house of books
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

De verloren verteller

Ik houd van lezen. En ik houd van boeken, gewoon, papieren boeken. En sommige boeken …

Share
Share