Klaar om aan de dag te beginnen met MyMuesli Superkids

Ontbijten… in sommige gezinnen is het een hele strijd om alle kinderen de dag met een gezond ontbijt te laten beginnen. En hoe veel fijner is het om de dag gezellig te beginnen, dan houd je nog wat energie over voor het avondeten en het naar-bed-gaan 😉

De MyMuesli Superkids mix zal vast helpen om de sfeer aan tafel goed te houden. Hij zit in een aantrekkelijk vormgegeven koker en ziet er ook echt lekker uit. Veel vruchten en geen “enge dingen” die er meteen uitgevist moeten worden.

Algemene informatie over MyMuesli Superkids:
In onze Superkids Muesli hebben wij heerlijke, biologische ingrediënten gebruikt, zoals bijvoorbeeld een combinatie van krokante havervlokken, emmertarwevlokken en kamutvlokken, knapperige honey boons, fruitige frambozen, heerlijke aardbeienstukjes en cacaopoeder.

✔ hoog vezelgehalte met 5,8g per 60g-portie
✔ fruitig zoet door frambozen en aardbeien
✔ met natuurlijke chocolade smaak door superfood-cacaopoeder

Zoals je op de foto kunt zien, ziet het er lekker uit. En ik vond hem ook heerlijk. Zoet, door de subtiele honingsmaak en fruitig. Wat ik ook kindvriendelijk vond was dat de granen snel weg te kauwen waren, niet droog of hard. Dat maakt het voor kinderen volgens mij nog aantrekkelijker en lekkerder.

Zelf ben ik dol op de mixen van MyMuesli en ik vond daarom dat deze MyMuesli Superkids mix niet alleen voor kinderen was. Hadden we toch nog even strijd aan de ontbijttafel 😀

Deze MyMuesli Superkids mix bestel je hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Purple lean – wat is dit mixdrankje en wat zijn de risico’s?

Purple lean, ook wel lean, purple drank, sizzurp, syrup of purp genoemd, is een mix …

Share
Share