Baby-nieuws: dochtertje voor Maxime Meiland

De vijfentwintigjarige Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer zijn de Trotse Moeder en vader geworden van een gezonde dochter. Daarmee is de driejarige Claire “grote zus” geworden. Volgens het bericht op het Instagram account van Maxime Meiland, waar ook een prachtige foto van de baby te zien is, kan Claire nu al niet meer zonder haar zusje!

De dochter van Maxime Meiland heeft de naam Vivé gekregen. Deze naam is bedacht door Leroy en Maxime vertelde eerder dat ze wel aan die naam moest wennen, omdat het een naam was die ze nog niet kende. En inderdaad, de naam Vivé komt inderdaad bijna niet voor. Zonder het accent op de e, Vive, wel maar ook slechts enkele tientallen keren per jaar. Zelf vind ik het wel een erg mooie naam die ook goed past bij de naam van zusje Claire.

We wensen het gezin en de familie veel geluk met dochter, zus, kleindochter en nichtje Vivé!

 

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Baby-nieuws: zeekoe geboren in Burgers’ Zoo [foto’s]

Aah, een baby! Altijd nieuws om blij van te worden: een geboorte. In dit geval …