Josephine bij clip K3 loves you… [blog]

Screenshot 2015-02-13 at 21.04.08Spannend, mijn eerste blog voor Trotse Moeders…..en dan gelijk met een heel leuk onderwerp! Onze oudste dochter Josephine mocht vorige week meedoen met de opname van de laatste clip van K3 (in de huidige formatie)  “K3 loves you”…. een ode aan alle fans….. het “afscheidsliedje”…

Toen ik de oproep van Karin, Kristel en Josje zag, wist ik meteen dat ik mijn oudste drie dochters hier voor op ging geven. Voor de vorm heb ik het ze nog even gevraagd, maar het was typisch zo’n vraag waar je van tevoren het antwoord al op wist.

En een poosje later kreeg ik een leuke mail :”Hallo beste ouders, haal uw zoon/dochter er maar heel gauw bij, want wij mogen super goed nieuws brengen!” Maar ik heb nog even twee dagen mijn mond dichtgehouden, want Josephine werd twee dagen later 11 jaar. Ik heb een zak K3-chips gekocht, ingepakt en er een leuke kaart bij geschreven met het goede nieuws. Ze vond het fantastisch….

Gelukkig waren Babette en Floortje gewoon blij voor hun grote zus en waren ze niet in tranen of jaloers ofzo…. Op de Facebookpagina van K3 las ik ook berichtjes van ouders waar ook meerdere kinderen zich hadden opgegeven en slechts eentje mee mocht doen. Zwaar teleurgestelde huilende zusjes ….. Voor ons gelukkig geen drama’s …… de volgende keer is er weer iemand anders aan de beurt voor iets leuks…. Tja, er konden er “slechts” 300 meedoen….

Screenshot 2015-03-30 at 12.16.43

De woensdag voor de opname kwam K3 met het nieuws dat ze ermee gingen stoppen. Heel jammer natuurlijk, maar dat maakte het ineens nog een stuk bijzonderder om mee te mogen doen….

Zondag 22 maart werd er dus niet uitgeslapen…..we wilden natuurlijk niet te laat komen en Schelle (bij Antwerpen) is niet om de hoek. Josephine’s zusje Babette ging ook mee om haar zus weg te brengen, zodat wij direct een “special time” hadden samen; een dagje Antwerpen.

Bij aankomst werd er direct al flink gefilmd hoe de kinderen over de rode loper aankwamen en zich aanmeldden. We lieten Josephine achter in “groepje wit”. Ze kreeg een wit polsbandje om, zodat ze de hele dag bij dezelfde kindjes en begeleiders bleef. Ik liet haar met een gerust hart achter….

K3-loves-you-Josephine-trotse-moeders-1

Terwijl Josephine druk aan het repeteren was op de danspasjes en de tekst van het liedje, ging ik met Babette naar de vogeltjesmarkt en hebben we een bioscoop opgezocht. Ze mocht zelf uitkiezen welke film ze wilde zien en dat werd “Big Hero 6” .

Toen we Josephine weer op gingen halen, konden de ouders in vakken “op kleur” gaan staan, zodat de kindjes weer netjes aan de juiste ouders teruggegeven konden worden. Per kleur konden de ouders bij de deur hun kind weer ophalen en moesten hun kind netjes afvinken op de lijst. Daar was over nagedacht, want 300 kindjes, da’s niet niks hoor! Alle kindjes kwamen moe maar voldaan naar buiten, een ervaring (en een tasje met Studio 100 goodies) rijker…

Eenmaal in de auto kwamen de verhalen…
Ik denk dat ik wel in beeld kom hoor mam.”
Josje koos mij uit om op het podium te dansen!

En wat ik zo leuk vond om te horen is dat er ook een paar verstandelijk gehandicapte kinderen mee mochten doen. En ik vond het ook heel sympathiek van het trio dat ze de tijd namen om met alle 300 kinderen individueel op de foto te gaan. Deze foto was een dag later te downloaden….zo leuk!

K3-loves-you-Josephine-trotse-moeders-2

De volgende dag heb ik uiteraard zitten googelen om te kijken of er al iets rond deze clip te vinden was. Toen hoorde ik op het Belgische nieuws dat deze 300 gelukkige kinderen zij uitgekozen uit meer dan 10.000 (!) aangemelde kindjes. Dat maakte het nog weer iets specialer voor haar!

Ook heb ik foto’s van de hele groep gevonden….mevrouw had een mooi plekje uitgezocht tussen Karin en Josje, de slimmerd, zodat ze sowieso in beeld kwam haha ! Dit was dus een ervaring om nooit meer te vergeten. En nu maar in spanning afwachten hoe de clip er uiteindelijk uit komt te zien…..

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nieuwe K3-film in de maak: K3 – Dans van de Farao

Na het succes van de eerste film met Hanne, Marthe en Klaasje, krijgt K3 nu …