K3 musical ‘Alice in Wonderland’

Na het enorme succes van de musicals ‘Doornroosje’, waarin K3 de goede feeën speelden en ‘De Drie Biggetjes’ met de meiden als drie schattige biggetjes, brengt Studio 100 in 2011 de splinternieuwe musical ‘Alice in Wonderland’ uit. De musical is gebaseerd op het oorspronkelijke verhaal en belooft een zeer bijzondere en  spectaculaire voorstelling te worden! ‘Alice in Wonderland’ is vanaf 30 juli 2011 tot 28 augustus 2011 te zien in het World Forum Theater in Den Haag en beleeft op 31 juli om 19:00 uur haar Nederlandse première.

Korte inhoud
Karen, Kristel en Josje vervelen zich en gaan met zijn drietjes naar de bioscoop. Eenmaal bij de bioscoop aangekomen, beginnen de verrassingen en niets is wat het lijkt. De meisjes belanden in een wereld die Wonderland heet.  Daar komen ze de meest rare figuren tegen: een pratende rups, de hartenkoning en zijn gemene koningin, de gekke hoedenmaker, de behulpzame tweeling en een wit konijn. K3 belandt in één groot avontuur waar de ene gekke situatie de andere opvolgt. Kan K3 ooit nog ontsnappen uit deze wonderlijke wereld? ‘Alice in Wonderland’ neemt je mee op een betoverend avontuur in een wondere wereld vol fantasie. Gaan jullie met Karen, Kristel en Josje mee?

De musical belooft een unieke totaalbeleving te worden met een live-orkest en spectaculaire decors. Het verhaal van de musical wordt gebaseerd op het wereldberoemde, door Lewis Caroll geschreven, verhaal ‘Alice’s Adventures in Wonderland’ (1865) en  het vervolg ‘Achter de Spiegel en wat Alice daar aantrof’ (1871).

Share

About Tabitha

atkooijman@live.nl'
Ik ben gelukkig getrouwd en trotse tante van een nichtje en neefje. Ook ben ik huisvrouw en dol op onze huisdieren. Ik vind het leuk om met taal en teksten bezig te zijn over diverse onderwerpen. Verder lees ik graag en houd ik van tekenen, schilderen, sieraden maken, speksteen bewerken en in de tuin bezig zijn.

Check Also

K3 – Vleugels [première-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn …

Share
Share