Lente 2014: lichte en opvallende kleuren voor onze kinderen

HM_4014_SFK_NL_static_800x600Het voorjaar komt er aan en ondanks dat we een hele zachte winter achter de rug hebben, kijken de meeste moeders uit naar de lente: lekker weer naar buiten kunnen met de kinderen! Kindjes in de tuin, buiten eten, naar het bos, naar de speeltuin, niet meer je baby helemaal warm inpakken voordat je onderweg kunt om een boodschap te gaan doen. De wereld wordt letterlijk groter, de speelruimte voor de kinderen ruimer.

Bij de lente hoort een voorjaarsschoonmaak. Maar ook wanneer je daar niet aan mee doet, komt wel het moment dat de winterkleding plaats gaat maken voor baby- en kinderkleding die beter geschikt is voor de lente en de zomer. En dan blijkt meteen hoe zeer met name de kleine kinderen groeien in één seizoen!

Wanneer je een baby hebt, ben je gewend dat je kind in no-time uit zijn of haar kleertjes is gegroeid. Bij iets oudere kinderen merk je vaak bij het uit de doos halen van de zomerkleding van het vorig jaar, dat deze dit jaar niet meer zullen passen. HM_4014_SFK_NL_static_500x500_v2Of dat je er wel een beetje op uitgekeken bent en sowieso zin hebt om naar een andere garderobe voor je kind(eren) uit te kijken.

Dan is het fijn om te weten wat de trends zijn en waar je moet zijn om het aanschaffen van een compleet nieuwe outfit voor je kind betaalbaar te houden. En daar heeft H&M een antwoord op: de lente gaat wat kleding betreft opvallende en lichte kleuren brengen.

Trotse Moeders mocht alvast een kijkje nemen bij de nieuwe collectie van H&M en de frisse kleuren maken dat je meteen zin hebt in zonnig weer! Stoere jeans, ook voor kleine jongetjes en shirts met leuke prints, vrolijke zomerjurkjes en tuniekjes met subtiele details van kant en borduurwerk voor de meisjes. HM_4014_SFK_NL_static_500x500_v3De kernwoorden voor deze zomer zijn voor zowel jongens als meisjes (0-14 jaar) gewassen denim en lichte, zachte kleuren.

De nieuwe voorjaars- en zomercollectie 2014 van H&M ligt vanaf 18 maart in alle Nederlandse H&M filialen en is ook eenvoudig online te bestellen op www.hm.com/nl/. En het fijne is dat H&M niet alleen de nieuwste modetrends brengt in goede kwaliteit stoffen, maar ook dat de gehele collectie uitermate gunstig geprijsd is, zoals iedere moeder weet die op de centen moet letten. H&M maakt het mogelijk dat je kind (0-14 jaar) kan dragen wat dit voorjaar helemaal trendy is terwijl het betaalbaar blijft.

About TM Archief

karina@eenstreepjevoor.nl'
In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …