De uitdaging: een tweeling eten geven [video]

Screenshot 2014-12-24 at 15.13.54Zoals jullie misschien wel weten, ben ik de Trotse Moeders van een zoon van bijna 11 jaar en een tweeling (jongen en meisje) van 8 jaar. Maar de kinderen zijn uiteraard ook een stuk kleiner geweest…. Hieronder een filmpje van toen de tweeling ruim een half jaar was en we bezig waren ze pap te geven. De Trotse Vader van de tweeling had er wat moeite mee, maar het plezier was er niet minder om!

Genieten jullie mee?

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Dokter Prik [recensie]

Lijd jij aan Stinkvoetose of Jeukitis? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Maak je …