Aanrader: Reuzen bezoeken Culturele Hoofdstad 2018 – Leeuwarden

Het grootste straattheater ter wereld is op bezoek in onze culturele hoofdstad 2018: Leeuwarden wordt bezocht door reuzen!

Het zal je niet zijn ontgaan: het mooie Leeuwarden (Fryslân) is Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Er zijn al verschillende momenten geweest waarop daar feestelijk bij is stilgestaan en het aanstaande weekend belooft er qua impact nog een schepje bovenop te doen.

In dit weekend (17, 18 en 19 augustus 2018) zal Leeuwarden op zijn kop staan door de reuzen, alle straten zijn afgesloten en men verwacht 400.000 mensen verspreid over de dagen.

    

Gelukkig is Leeuwarden groot genoeg voor zowel de reuzen als voor de vele verwachte bezoekers. Dus wil je een origineel en onvergetelijk uitje met het hele gezin: ga dan dit weekend naar Leeuwarden en kijk je ogen uit! Via de LF2018-app vind je meer informatie, bijvoorbeeld over de routes van de reuzen.

Voor alle gebruikte foto’s geldt  © Royal de Luxe – Artcompress – Pascal Victor

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Silvester … en het knorrende cadeau [recensie]

Silvester verkoopt lootjes voor ‘Ons Honk’. De hoofdprijs is een heel varken. Sil en zijn …

Share
Share