Deze mensen bleken op een wel hele bijzondere locatie te gaan slapen…

Een nachtje doorbrengen zonder dat je weet waar, zou jij het doen? Ik weet niet of ik er zomaar ‘ja’ tegen zou zeggen, maar dit is wel wat een aantal mensen laatst overkwam. Zij hadden een overnachting geboekt en kwamen op een hele andere plek terecht dan ze hadden verwacht, een winkel aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam. En niet zomaar eentje, ze mochten slapen in etalage van de Blokker, die ze met deze stunt op hun nieuwe Baden-en-Slapen-assortiment liet slapen.

De reacties? De een was blijer dan de ander, maar verrast zijn ze allemaal wel! Kijk en beoordeel zelf.

Wat zou jij die nacht gaan doen? Alles opnieuw inrichten, voorbijgangers laten schrikken vanuit het raam of gewoon genieten van het speciale moment dat zich waarschijnlijk nooit meer in je leven voordoet?

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share