Carmen in het kinderboekenmuseum

Heb jij op 10 juni nog geen plannen? Neem dan een kijkje in het kinderboekenmuseum. In het kinderboekenmuseum komen verhalen tot leven. Helemaal op 10 juni want dan zal Frank Groothof bekend van o.a. Sesamstraat aanwezig zijn. Hij zal op zijn eigen leuke manier de muzikale vertelling Carmen toegankelijk maken voor kinderen.

Carmen is het verhaal van de boerenjongen José, die in de ban raakt van de mooie Carmen. Maar Carmen wil maar één ding: vrij zijn! Maar José wilt ook maar één ding namelijk Carmen. Om zijn doel te bereiken overschrijdt hij alle grenzen, zelfs die van leven en dood…

Beleef dit spannende en liefdevolle verhaal samen met de de muzikale vertelling van Frank Groothof. De vertelling zal omlijst worden met de tekeningen van Thé Tjong- Khing. Na afloop is het mogelijk om nog meer werken te zien van Thé Tjong- Khnig in een tentoonstelling.

Meer informatie over het kinderboekmuseum kun je vinden op de website.

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Joris en de Draak – theatervoorstelling [verslag]

Er was eens een rijk en blij volk met een machtige koning. Op een dag …

Share
Share