Hoe vervoer jij je kinderen?

Kinderwagen, buggy, draagdoek of heupdrager. Er zijn vele manieren om het onszelf iets makkelijker te maken als we op pas gaan met jonge kinderen. En we gebruiken ze ook veelvuldig. Maar wat is nou jouw favoriet?

Om inzicht te krijgen hoe moeders hun baby, dreumes en peuter vervoeren, zijn wij een onderzoek gestart. En nu is het tijd dat wij van vrouwen zelf horen wat zij willen, fijn vinden en waar zij niet zonder kunnen. Ben jij moeder van ten minste 1 kind in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar? Dan willen wij je vragen om ons onderzoek in te vullen.

Het onderzoek is volledig anoniem en duurt enkele minuten. Als dank voor je deelname ontvang je een kortingsbon voor de webshop van TrotseMoeders.nl. Ook verloten wij 2x een Hipseat van Kleine Dreumes onder de onderzoek deelnemers.

Doe je mee? Klik hier voor het onderzoek>>

Lees ook:
Moeders duwen kinderwagen 1000 km in eerste jaar
Tips voor een dagje uit met kinderen
Een sling voor elke dag

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Mathieu Pater promoveert op onderzoek naar muziektherapie voor jongeren en kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis

Met het verdedigen van zijn proefschrift “Music therapy for children with Autism Spectrum Disorder: development …