Marly van der Velden is zwanger

Actrice Marly van der Velden, bij de meeste mensen vooral bekend door haar rol als Nina Sanders in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden is in verwachting. Op haar Twitteraccount maakt ze blijde nieuws zelf bekend door een mooie foto te tweeten vergezeld van de volgende tekst:

Ja hoor!!!! We mogen het eindelijk van de daken schreeuwen!!!! IK BEN ZWANGER!!!!

Het is het eerste kindje voor de 26-jarige actrice en haar vriend Mike Meijer.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Première Emoji film [verslag]

Woensdag 2 augustus ben ik met mijn vier meisjes naar de première van de Emoji …

Share
Share