Girl Online on tour (deel 2)

cover Girl Online on tourTijdens haar zomervakantie gaat Penny met haar vriendje, de knappe rockster Noah Flynn, mee op zijn eerste tournee door Europa. Al snel blijkt dat Noah nauwelijks tijd voor haar heeft en merkt ze dat de band haar vaak buitensluit. Wanneer Penny ook nog eens anonieme dreigmails ontvangt, voelt zij zich steeds minder welkom en komt haar relatie met Noah zwaar onder druk te staan.

Recensie
Nadat ik een paar weken geleden met veel plezier Girl Online had gelezen, heb ik me verheugd op het vervolg, Girl Online on tour. Ik heb expres gewacht tot een rustig weekend, waarvan ik zeker wist dat ik het boek ook lekker zou kunnen uitlezen. En dat is gelukt!

IMG_4491
Ik vind Girl Online on tour net zo leuk als het eerste deel. Het is een heerlijk romantisch verhaal dat vlot en fijn leest. Het is zo geschreven dat je niets anders kunt dan meeleven met Penny. Net als het eerste deel is de basis van Girl Online on tour best voorspelbaar, maar storend is dat beslist niet.

IMG_4489
Penny en haar rockgod, haar Brooklyn Boy, zijn nog steeds samen. In de zomervakantie gaat Noah op tour in Europa, als voorprogramma-act van een populaire boyband, en Penny mag twee weken met hem; mee. Ze gaat mee naar Berlijn, München, Rome en Parijs en helaas gaat het daar helemaal mis tussen Penny en Noah.

Noah heeft het ontzettend druk en moet keer op keer zijn afspraakjes met Penny afzeggen. Ondertussen is er iemand die anoniem stookt in de relatie van Penny en Noah. En als Blake, de drummer van Noah en een oude vriend van hem, haar probeert te versieren, Noah een verdraaid verhaal vertelt en Noah niet naar Penny luistert, wordt het Penny allemaal te veel en vertrekt ze …

IMG_4492

Komt het nog wel goed tussen hen? En wie is toch die anonieme stoker? Maar Penny doet op deze manier heel veel ervaringen op, ziet mooie plekjes in Europa en sluit totaal onverwacht vriendschap met Leah, een beroemde popster. Genoeg verrassende elementen in Girl Online on tour dus.

IMG_4494
De beschrijvingen van de concerten, de backstage-ervaringen en de steden die de band bezoekt zijn levendig en beeldend. Je waant je even echt in Parijs of Rome en wilt niets liever dan ook zo’n echt Italiaans ijsje eten. En er zijn ook voldoende andere verhaallijnen om Girl Online on tour leuk en afwisselend te maken.

IMG_4493
‘Girl Online’ en Girl Online on tour zijn geschreven door vlogster Zoella, samen met een redacteur. Van mij mogen ze nog wel meer delen schrijven, zolang ze maar net zo verfrissend en origineel zijn als deze twee delen. Wat is young adult toch een fijn genre!

IMG_4490

Hier kan je zelf vast de eerste tien bladzijden lezen.

Girl Online on tour – Zoe Sugg
Young adult, hardcover, 312 pagina’s, Uitgeverij Van Goor
Bestel dit boek hier >>>>

Hier de link naar het eerste boek: Girl Online

Klik hier voor de recensie van Girl Online van Zoe Sugg >>>>

 

Share

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Mijn jaar na jou

Als je zou kunnen sterven van schuldgevoel, dan zou ik dood zijn. Zoals ook eigenlijk …

Share
Share