Op maat gemaakte boxkleden van Ukje

Eén van de dingen die op een baby-uitzetlijst staat is een box en daarbij hoort natuurlijk een mooi boxkleed. Toen wij de box voor onze toekomstige zoon kochten hadden we best veel moeite om een boxkleed te vinden dat helemaal naar wens was. Uiteindelijk is het een beige/taupe kleurige geworden. Op zich een prima boxkleed, maar naar verloop van tijd ook een beetje saai qua kleur. En er was één ding waaraan ik me vanaf het begin heb geërgerd: het boxkleed was net een paar centimeter te groot. Daarom rolde ik 1 randje altijd op. Toch een beetje zonde voor een toch redelijk duur boxkleed. Nu we ook de trotse ouders zijn geworden van een dochter, is weer datzelfde boxkleed van zolder gehaald. En weer erger ik me aan dat opgerolde randje…

Maar nu mag ik een Boxkleed van Ukje testen! En Ukje maakt je boxkleed in de door jou opgegeven maat. Hoe leuk is dat! Als ik op de website van Ukje kijk, valt mij direct op dat er veel keus is uit diverse kleuren en modellen. Dat wordt nog lastig kiezen. Er zijn modellen met in het midden een leuk hart met sterretjes of met kleine ruitjes. Qua kleur kun je onder andere kiezen uit grijs, rood of blauw. In de meeste kleden zit een ruitje of een sterretje verwerkt, maar als dat niet je smaak is is er ook een effen kleed te bestellen. Er is ook een leuk kleed met uiltjes te bestellen, of met romantische vogeltjes. Je kunt de kleuren/motieven naar je eigen smaak uitzoeken en samenstellen. De meeste boxkleden van Ukje hebben 3 knuffellabels waaraan je knuffels of speeltjes vast kunt maken door middel van klittenband. Ik zie daar niet direct het nut van in, maar het staat wel heel leuk. Mijn oog valt meteen op een boxkleed met een grijze ruit en een wit hart met sterren. De knuffellabels die er aan zitten zijn net als de onderkant van het kleed rood met witte stipjes. Op de website kan ik de maten van de box doorgeven, zodat dit kleed straks perfect past. Ik ben heel erg benieuwd hoe dit kleed er in het echt uit zal zien en hoe de kwaliteit van dit kleed is.

Binnen 3 weken heb ik het Boxkleed van Ukje in huis en ik ben blij verrast met hoe het kleed geworden is! Het ziet er nog mooier uit dan op de foto op de website. Het ruitje is beslist niet truttig en het hart in het midden maakt het een heel vrolijk kleed. En ook niet onbelangrijk, dit kleed past perfect in de box! Geen randjes meer die ik moet omvouwen. De kwaliteit is ook erg goed, je kunt voelen en zien dat er stof van een goede kwaliteit is gebruikt en de vulling is dik genoeg. Ik ben dik tevreden. En mijn baby vindt de knuffellabels waarvan ik in eerste instantie het nut niet in zag wel erg interessant.  Misschien dat er ouders zijn die in eerste instantie een beetje schrikken van de prijs, maar je hebt voor die prijs wel een boxkleed dat je zelf kunt samenstellen en de kwaliteit is echt erg goed.

Share

About Sigrid Metz

sigridmetz@gmail.com'
Trotse "mem" van zoon Niels (okt. 2009) en dochter Rixt (aug. 2012). Zoals de titel "mem"al aangeeft, wonen wij in friesland. Ik ben werkzaam als dierenartsassistente. Genieten doe ik van quality time met mijn gezin , maar ook van heerlijk rustig een tijdschrift lezen of leuke dingen te ondernemen met vriendinnen. Ik hoop dat jullie genieten van het lezen van mijn recensies.

Check Also

Stokke Newborn hoes van Ukje

Met veel plezier gebruik ik voor mijn jongste dochter, die nu bijna 8 maanden oud …

Share
Share