Home / Recensies / Het verschil tussen mannen en vrouwen [video]

Het verschil tussen mannen en vrouwen [video]

Het begon met een uitspraak gisteren van mijn oudste zoon. “Mama, ik dacht aan helemaal niets en dat is knap, want dat kunnen vrouwen niet!”. Tien jaar is hij, maar hij loopt al sinds hij 8 jaar is stage bij een echte uitvinder waar hij behalve programmeren, kennelijk ook andere dingen leert.

De volgende ochtend deelde een vriendin het onderstaande filmpje op Facebook. Mijn zoon keek mee en zei: “Precies! Dat is nou precies wat ik bedoel!”. Tien jaar, dat wordt nog leuk in de pubertijd 😉

Geniet maar mee met onderstaande video uit “Mark Gungor – Tail of Two Brains”:

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 15 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 12 jaar.

Check Also

Tranen van mooite, van Marissa & Suzanne Buis, uitgebracht door Vol liefs

Tranen van mooite, van Marissa & Suzanne Buis, uitgebracht door Vol Liefs [recensie]

Tranen van mooite. Wat een prachtige titel voor een boekje! Het boekje is ook mooi …