Hoe de dingen werken

Meer weten over hoe de dingen werken. Weet jij wat er gebeurt als je het toilet doorspoelt of wat zich afspeelt in een brandblusapparaat? Wil je weten hoe een graver aarde opschept, waarom boten drijven en wat vliegtuigen in de lucht houdt? Kijk onder de flapjes en ontdek hoe de dingen werken – van alledaagse uitvindingen tot gigantische machines.

Recensie
Leuk flapjesboek. Ontdek samen met je kind hoe iets werkt. Kinderen komen vaak met allerlei vragen, waarom kan een boot drijven en hoe werkt een auto. Je hebt niet altijd een antwoord paraat. Samen met je peuter of kleuter ontdek door middel van het “Hoe de dingen werken” flapjesboek met uitvoerige uitleg hoe iets werkt. Van vliegtuig tot fohn en van piano tot magnetron. Een ideaal boek voor nieuwsgierige kinderen. Eerlijkshalve moet ik toegeven dat er ook veel dingen in staan waarvan je zelfs niet eens weet hoe het werkt. Het prentenboek is dus ook nog interessant voor volwassen.

Hoe de dingen werken – Conrad Mason & Colin King
Flapjesboek, hardcover, Usborne
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

Share

About Francien

francienhendriks@hotmail.com'
Mama van Dean (2007), eigenaar www.netgeboren.nl en www.bijzonderkraamkado.nl, samenwonend met Mike.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share