PAW Patrol, nu ook als speelgoed!

Screenshot 2015-03-10 at 20.00.10Paw Patrol, gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye – die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein! 

De kinderserie draait om teamwork, vriendschap, heldendaden, educatie en is voorzien van veel humor. De serie is geschikt voor zowel jongens als meisjes vanaf een jaar of drie en is dagelijks te zien op Nickelodeon en Nick Jr.

Screenshot 2015-03-10 at 20.10.02

Spin Master heeft nu een hele lijn speelgoed uitgebracht waarmee de avonturen van de pups nagespeeld kunnen worden en waarmee ook nieuwe avonturen bedacht kunnen worden. Ter recensie kregen we het Paw Patrol Hoofdkwartier en een extra speelset (Paw Patrol Brandweerauto met Marshall) toegestuurd.

Recensie
Screenshot 2015-03-10 at 21.04.03Voor kinderen die dol zijn op de televisieserie is een brandweerauto met een voor hen herkenbare pup al een enorm leuk cadeau. De pup kan in en uit de auto, de auto kan rijden en er kan volop gespeeld worden. Klik hier voor de recensie van de PAW Patrol Brandweerauto met Marshall >>>>

Wil je echt volledige avonturen uit de serie na kunnen spelen, dan is het natuurlijk extra leuk om meerdere pups en voertuigen te hebben. Of… zoals wij kregen: het Paw Patrol Hoofdkwartier!

Mijn kinderen behoren officieel niet tot de doelgroep van de televisieserie en van het speelgoed. Maar daar trekken zij zich niets van aan! Mijn dochter van 8 en haar vriendinnetje waren enorm enthousiast toen ze het enorme recensiepakket zagen en gingen meteen aan de slag om het in elkaar te zetten. Voor twee grote dametjes is dat natuurlijk geen enkel probleem, bij jongere kinderen moeten papa of mama wel even helpen!

paw-patrol-hoofdkwartier-copyright-trotse-moeders paw-patrol-hoofdkwartier-copyright-trotse-moeders-2

Bij het losmaken van de onderdelen voor het hoofdkwartier, waren ze wel even verbaasd. “Ze zijn helemaal vergeten de andere hondjes er bij te doen!”, merkte mijn dochter op. Screenshot 2015-03-10 at 20.10.53Op de verpakking staat (duidelijk voor ouders) dat er één speelfiguur meegeleverd wordt, en die is ook zichtbaar in de doos, maar op de afbeelding op de doos zelf staan alle PAW Patrol vriendjes. Voor kinderen kan het de illusie wekken dat deze er ook bij zitten. Screenshot 2015-03-10 at 20.48.25Goed dus om bij het uitpakken zelf meteen enthousiast te roepen dat er zelfs een auto en een puppy bij zitten!

Bij deze speelset is dat Chase. Deze Duitse herder is een atletische natuurlijke leider de graag de controle neemt! Hij maakt gebruik van zijn politie auto en megafoon. Chase is goed in wat hij doet maar pas op voor katten en veren want hij is allergisch 😉

Toen alles in elkaar stond en de auto uitgebreid geïnspecteerd was, werd het hoofdkwartier ingewijd. De dames gingen meteen een spionage avontuur naspelen, waarbij een heleboel boeven gevangen werden. Playmobil poppetjes “mochten” boef zijn.

paw-patrol-hoofdkwartier-copyright-trotse-moeders-4 paw-patrol-hoofdkwartier-copyright-trotse-moeders-5

Nog leuker werd het toen ook de brandweerauto + pup Marshall uitgepakt mochten worden en er dus twee hondjes waren om mee te spelen. Allebei de dames een auto en een pup en toen werd er de hele middag gespeeld. Er kwam een compleet stratenplan waar de auto’s op konden rijden en er werden een heleboel mensen gered van brand en van boeven. Uiteraard raakte er wel eens een pup ‘gewond’ en moesten ze ook naar school.

paw-patrol-hoofdkwartier-copyright-trotse-moeders-6 paw-patrol-hoofdkwartier-copyright-trotse-moeders-7

Het hoofdkwartier heeft een uitkijkpost, waar de dames zelf doorheen kunnen kijken om de omgeving goed in de gaten te houden, een lift voor de pups, geluidseffecten en lichtjes en (de favoriet) een glijbaan waar de pups vanaf kunnen glijden (en vanaf kunnen glijden en vanaf kunnen glijden….). Kortom: volop speelplezier, voor jonge kinderen maar ook voor kinderen die weliswaar niet in de doelgroep vallen, maar wel veel fantasie hebben! En wanneer je de serie niet van de televisie kent, wordt je op deze manier vanzelf fan van PAW Patrol!

PAW Patrol Hoofdkwartier, met geluid
Bekijk op bol.comHoofkwartier met auto en pup, Spin Master
Bestel deze speelset hier >>>>

marshall-paw-patrol-trotse-vaders-brandweer-auto

 

PAW Patrol Brandweerauto met Marshall
Bekijk op bol.comSpeelset, 23,4 cm, Spin Master
Bestel deze brandweerauto + pup Marshall hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

De kerstkaart van het Koninklijk gezin

Ons koningshuis was in mei 2021 al bezig met de kerstkaart! Ze doen het daarmee …