Over de Breast to Baby (BtoB) borstkolf van Difrax

borstvoeding
borstvoeding

In 2011 hebben heeft een recensente de B-to-B borstkolf van Difrax uitgeprobeerd en je kunt haar recensie op onze website lezen. Maar 2011 is alweer een tijdje geleden en het wordt tijd om eens opnieuw aandacht te geven aan deze innovatieve borstkolf. Zeker omdat deze tijdens de Week van de Borstvoeding 2014 via onze website te winnen is!

Screenshot 2014-09-24 at 20.37.40Zelf kende ik deze borstkolf nog niet. Ik heb vrij lang borstvoeding gegeven en zeker bij de tweeling ook behoorlijk veel gekolfd, met allerlei verschillende kolven van verschillende merken.

Of ze anders (effectiever, luidruchtiger, minder goed, sneller) deden waar ze voor ontwikkeld waren dan deze BtoB kolf, kan ik niet vergelijken, maar dat deze Difrax kolf eleganter is en minder opvallend bij het gebruik, kun je in één oogopslag zien (ik was laatst op het hoofdkantoor van Difrax en heb er meteen deze foto van gemaakt).

Uit onderzoek van Blauw Research blijkt dat de belangrijkste reden voor vrouwen om te stoppen met het geven van borstvoeding is dat ze zich niet meer prettig voelen bij het kolven. Iets wat zelfs beroemde moeders herkennen, zoals blijkt uit het Twitter-account van actrice Kristen Bell. Jammer, want stoppen met borstvoeding geven / kolven zou niet om die reden moeten zijn, naar mijn mening.

Screenshot 2014-09-24 at 20.09.14

Difrax heeft de Breast to Baby kolf speciaal ontwikkeld om het kolven veel discreter te maken. Minder gedoe, eenvoudig in gebruik, stil en toch effectief. Althans… dat belooft Difrax. We horen uiteraard graag ervaringen van vrouwen die er ervaring mee hebben! Doe daarom mee met onze winactie tijdens de Week van de Borstvoeding 2014!

Het voordeel van de Difrax BtoB kolf is dat je niet helemaal in je (halve) blootje hoeft te zitten om te kolven. Thuis is dat meestal niet zo’n probleem, maar wanneer je ergens op bezoek bent, op een terrasje zit of op je werk bent en niet perse in de speciaal daarvoor bestemde kolfruimte / bezemkast wilt zitten, lijkt deze borstkolf me ideaal. Hij werkt zowel op netstroom als op batterijen, je plaatst de “schelp” onder je beha en deze doet zijn werk (en nog stil ook!) terwijl jij zelfs je handen nog vrij hebt. Kijk maar even naar onderstaand filmpje:

Bekijk op bol.comDifrax B-to-B borstkolf
Borstkolf, elektrisch, éénzijdig, Difrax
Bestel deze borstkolf hier >>>>

We hopen binnenkort een recensente te hebben die deze kolf voor ons wil beoordelen. Mocht je er zelf ervaring mee hebben en je verhaal willen delen, kun je natuurlijk altijd mailen naar redactie@trotsemoeders.nl. Tijdens de Week van de Borstvoeding 2014 is deze borstkolf te winnen, evenals vele andere mooie prijzen. Houd dus goed onze website en Facebookpagina in de gaten!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Is een hittegolf schadelijk voor mijn ongeboren baby?

Wanneer je zwanger bent en er is een hittegolf, of gewoon een dag met hoge …

Share
Share