Even voorstellen: Trotse Moeder Eline

Na een tijdje met maar een paar mensen de websites TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl draaiende te hebben gehouden, is het tijd voor uitbreiding. Er zijn een paar enthousiaste Trotse Moeders die binnenkort gaan beginnen met het maken van besprekingen en verslagen en wellicht ook een aantal persoonlijke verhalen gaan delen. Eén daarvan is Eline. Zij stelt zichzelf voor:

Ik stel me graag voor….

Ik ben Eline, moeder van drie kinderen, twee jongens en een meisje. Inmiddels zijn ze 16, 13 en 11 jaar oud. Wat gaat de tijd enorm hard: cliché, maar ik ervaar het wel zo. Ik weet nog als de dag van gisteren hoe het was toen ze kleiner waren, en mijn wereld ook kleiner was. We genoten van een boekje lezen, naar de kinderboerderij gaan, steeds een andere speeltuin opzoeken terwijl ze op de loopfiets of stepje over de stoep scheurden. Maar ook appelflapjes bakken, groenten voor de soep snijden en bijvoorbeeld kleien.

De activiteiten zijn iets veranderd, maar nog steeds gaan we allemaal graag naar buiten! Als we op vakantie gaan zoeken we natuurgebieden op waar we lekker kunnen struinen, wandelen, fietsen, zwemmen en bijvoorbeeld vliegeren of geocachen. Het is fijn dat de kids ouder zijn en dan we er makkelijk op uit kunnen met zn allen. Dat kan ook een stad zijn, een pretpark of een film.

Een hond en kat maken ons gezin compleet. Een van de twee wil altijd wel geknuffeld worden.

Ik geniet er enorm van dat ik weer meer mijn eigen tijd kan indelen nu de kids ouder zijn. Elke fase heeft z’n charme! Ik knuffel en cocoon nu met de kleintjes van m’n broers en zus, als ik op mijn nichtjes en neefjes pas; dat hoef ik nog niet te missen op deze manier. Maar ik heb inmiddels meer tijd voor: yoga, stukken wandelen met de hond, werken, lezen, alle zonnestralen pakken die er te pakken zijn, en ik doe er een opleiding naast en hou van bakken en koken. Ik verveel me niet ?.

Groetjes, Eline

 

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Even voorstellen: Trotse Moeder van twee zonen

Na een tijdje met maar een paar mensen de websites TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl draaiende te …

Share
Share