B & B vol liefde in de winter: Winter vol Liefde

Het is niet hetzelfde als B & B (Bed & Breakfast) vol liefde, maar wel gemaakt door dezelfde mensen: Winter vol Liefde. En net zoals bij Boer zoekt Vrouw of B & B vol liefde, gaan kandidaten op zoek naar een partner. In dit geval gaat het om 5 mensen die in het buitenland een bestaan hebben opgebouwd. Niet allemaal door een Bed en Breakfast, maar wel een gastvrij bestaan waarbij ze graag een partner zien.

Zoals je op bovenstaande foto ziet, gaat het om 4 mannen en 1 vrouw. Benjamin en Saul wonen in Zwitserland, Marco in Noorwegen, Guido in Zweeds Lapland en Edith in Oostenrijk. Qua werk doen ze allemaal iets anders en ook hun achtergrond is verschillend. Maar allemaal zijn ze op zoek naar de liefde!

Hieronder kun je kort kennismaken met de 5 kandidaten van Winter vol Liefde:

Saul, 29 jaar, makelaar in Zwitserland

Saul leidt een luxeleven in Riederalp in Zwitserland. Hij runt een makelaarsbedrijf met zijn broers en geniet volop van het leven. Vanuit zijn prachtige appartement heeft hij uitzicht op de Matterhorn.

Saul heeft een hechte band met zijn familie: hij heeft maar liefst vijf broers en ziet hen als zijn beste vrienden

Marco, 55 jaar, runt een hotel in Noorwegen

Marco woont in een betoverende omgeving in Noorwegen. Hij runt hier een boutique hotel met een prachtige tuin met kampvuurplaatsen om je op te warmen. Marco is een harde werker, maar geniet ook volop van het leven. Gelukkig is er in zijn omgeving genoeg te doen.

Sneeuwwandelen, skiën, husky slee rijden, ijsbaden, of de natuur in met zijn Landrover met daktent. Dichterbij huis geniet hij van kampvuurtjes, wijn, lokaal eten en goede gesprekken.

Guido, 43 jaar, runt een wilderniskamp en geeft les in Zweden

Guido woont in de prachtige, ongerepte natuur van Zweeds Lapland. Hij is vrolijk, avontuurlijk, sociaal, liefdevol en een echte doorzetter. Hij houdt van de natuur, de ruimte en de buitenlucht.

Zijn jongensdroom is uitgekomen sinds hij hier zijn eigen wilderniskamp runt en in de zomer tours en activiteiten organiseert; kanoën, hiken, vissen en bushcraften – kortom: de wildernis in. In de winter geeft hij les op een basisschool.

Edith, 51 jaar, zit in de verhuur en verkoop van appartementen in Tirol

Edith woont samen met haar 14-jarige zoon in het prachtige Tirol. Ze verhuurt hier appartementen en verkoopt glamping chalets. Edith is een echte aanpakker en een harde werker, maar geniet ook volop van het leven.

In haar vrije tijd gaat ze graag skiën, een hapje eten, relaxen in de sauna of geniet ze van de après ski.

Benjamin, 29 jaar, werkt in de horeca in Zwitserland

Benjamin woont op 2000 meter hoogte in een skigebied in Zwitserland. Elke ochtend wordt hij wakker met een prachtig uitzicht en hij start zijn dag het liefst in de zon op de piste.

Benjamin werkt in de horeca, is spontaan, avontuurlijk, zorgzaam, betrouwbaar en een levensgenieter pur sang.

Winter Vol Liefde‘ is vanaf maandag 18 december 2023 elke maandag tot en met donderdag te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Een vloerkleed wanneer je huisdieren en kinderen hebt?

Wanneer je kinderen hebt, lijkt een vloerkleed niet meer iets voor in je huis. Misschien …

Share
Share