Airhogs Hover Assault

Met de Hover Assault van Air Hogs kun je rijden, springen, vliegen én schieten. Schiet zowel vanaf de grond als vanuit de lucht. En ervaar hoe het is om over heuveltjes te springen en om echt te vliegen. Zo rij je het ene moment nog op de grond, en  zo vlieg je even later door de lucht. Deze helikopter kan het allemaal.

Recensie
Mijn man en zoon van 6 jaar waren bij het zien van de Hover Assault direct verkocht. Een helikopter die kan rijden, springen, vliegen én schieten, dat was echt cool! Mijn zoon wou er direct mee door de huiskamer vliegen, maar dat leek me geen goed idee. En dan niet alleen omdat dit speelgoed eigenlijk geschikt is voor kinderen vanaf 10 jaar… Dus wij met het hele gezin naar buiten. Mijn man nam het voortouw en al gauw vloog deze elektronisch bestuurbare helikopter door de lucht. Zowel mijn zoon als dochter vonden het fantastisch. Ze konden niet wachten om ook ermee te mogen vliegen. Nadat mijn man doorhad hoe de afstandsbediening precies werkte, mocht mijn zoon er ook mee. Natuurlijk moest mijn man zo nu en dan nog even helpen, gezien het nog ruim 3 jaar duurt voordat hij 10 is. Mijn zoon vond het geweldig om te schieten, dus achter elkaar vlogen de 4 raketten door de lucht. En hier hadden we gelijk een probleempje…we konden maar 3 raketten terug vinden. We stonden op een grasveld en het gras was niet al te hoog. Dus je zou zeggen dat je zo’n rode raket makkelijk zou zien…niet dus. Pas toen we gestopt waren met zoeken, zag mijn zoon ineens iets roods bij de struiken. Jawel hoor…daar lag de raket. Verder weg dan we dachten. Dus we waren blij dat we de raket weer hadden gevonden.

Mijn dochter mocht er natuurlijk ook mee spelen. Ook zij vond het geweldig, alhoewel het eigenlijk wel echt speelgoed voor jongens is. Niet alleen het vliegen, maar ook het springen over heuveltjes vond ze erg leuk. Ik denk dat de leeftijd van 10 jaar goed gekozen is. Zeker omdat je er ook mee kunt vliegen en het wel belangrijk is dat je niet in de buurt van mensen en dieren vliegt. Jongere kinderen, zoals mijn zoon, zouden onder begeleiding prima hiermee kunnen spelen. Oudere kinderen kunnen gewoon zelf aan de slag.

Het opladen van elektrische speelgoed helikopter is trouwens eenvoudig te doen door middel van de oplaadkabel (die in de afstandsbediening zit opgeborgen). Het enige nadeel is dat de batterijen niet heel lang mee gaan. Na een middagje spelen, waren de batterijen op. Ik zou dan ook zeker kiezen voor oplaadbare batterijen. Maar buiten dat, is de Hover Assault een absolute aanrader!

Bestel hier je Hover Assault>>
Bekijk hier alle Air Hogs producten>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Planes 2: Redden en Blussen [recensie]

‘Planes 2 : Redden & Blussen’ is een nieuw komisch avontuur over tweede kansen met …

Share
Share