Gaat K3 stoppen?

Hè bah, wakker worden met een persbericht in je mailbox dat de directie van Studio 100 een mededeling gaat doen:

k3-persconferentie-trotse-moeders

Het eerste waaraan ik dan denk is: het zal toch niet zo zijn dat de dames van K3 gaan stoppen?? Er gaan geruchten dat Josje het beu zou zijn, maar dat kan toch helemaal niet? Ik geniet al mee van K3 vanaf dat mijn oudste bijna één jaar was (we woonden toen in België) en hij is een paar dagen geleden 11 jaar geworden. Oké, dat is wat anders dan talloze shows op een podium opvoeren en alle andere activiteiten er omheen, maar heel eerlijk gezegd zou ik het echt heel jammer vinden. Ook al zijn mijn jongste kinderen al 8 jaar, wij zijn nog steeds K3 fans. Laatst waren we nog bij een concert van K3 en daar hebben we enorm genoten.

K3, met de muziek die altijd vrolijk maakt, heeft waarschijnlijk nieuws waar veel mensen verdrietig van gaan worden… Trotse Moeders is er uiteraard bij vanmiddag, bij de persconferentie in Schelle (onder Antwerpen) en zal daar verslag van doen op deze website en op Facebook en Twitter.

k3-copyright-trotse-moeders

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Nieuwe K3-film in de maak: K3 – Dans van de Farao

Na het succes van de eerste film met Hanne, Marthe en Klaasje, krijgt K3 nu …