SAIL 2015: ook voor kinderen!

sail-schepen-2015-trotse-vaders-trotse-moeders-2SAIL Amsterdam is met het decor van de internationale Tall Ships het grootste publieksevenement van Nederland. Sinds 1975 is SAIL ook uitgegroeid tot het grootste gratis toegankelijke nautische evenement van Europa. Elke vijf jaar varen ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJhaven. Van 19 t/m 23 augustus 2015 wordt SAIL voor de negende keer georganiseerd.

Tall Ships
Natuurlijk is het fantastisch om met je kind(eren) op 19 augustus 2015 te gaan kijken wanneer alle schepen over het IJ aan komen varen, of een van de andere dagen naar de Tall Ships te gaan kijken en te genieten van alle extra activiteiten die voor kinderen worden georganiseerd. Maar….

Pirates of the Carribean
Screenshot 2015-06-01 at 08.08.44Dit jaar is er nog iets extra’s! Voor het eerst zal Music Marina georganiseerd worden. Avond aan avond treden artiesten op, op een speciaal podium waar je vanuit een sloep of vanaf de tribune naar kunt kijken. Wat te denken bijvoorbeeld van een vertoning van de eerste Disney Pirates of the Carribean film op groot scherm onder begeleiding van live muziek met Tall Ships op de achtergrond en vuurwerk tot besluit….

K3
Of: SAIL 2015 uitzwaaien samen met K3. Eerst een fantastisch optreden van K3 in de huidige samenstelling (Karen, Kristel en Josje) en daarna de schepen weg zien varen en uitzwaaien….

StageDesign_eerste concept

Voor meer informatie en kaartverkoop, kijk op www.sail.nl.

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …