Vlucht uit het spullenparadijs [recensie]

Waren we maar nooit uit Griekenland vertrokken. Mama werkt dag en nacht, papa ligt maar op de bank en Yes, mijn tweelingbroer, maakt plannetjes die steeds mislukken. Plannetjes om een huis te vinden, want oom Pana verzamelt afgedankte spullen en onze loods is nu echt propvol. En dan plundert hij ook nog eens de opslag van een dief … Dan opeens zijn ze weg, oom Pana en Yes. Wat moet ik doen? Ik ben een dichter, geen held! 

Een snel, grappig en spannend verhaal over anders zijn, familie, geldproblemen en het nut van boeken. Voor iedereen vanaf 8 jaar.

Recensie
Mijn dochter Babette (12) heeft het boek VLUCHT UIT HET SPULLEN PARADIJS gelezen.

Ze begon met steeds een stukje, maar toen ze de griep kreeg en een week op de bank lag, had ze alle tijd om het uit te lezen.
(Geen school, geen hockey, ze hoefde de honden niet uit te laten…dus tijd genoeg om lekker te lezen.)

Het boek is geschreven door Martine Glaser en is geïllustreerd door Wilma van den Bosch en uitgegeven door Clavis.

Babette vond het boek interessanter worden naarmate ze verder in het boek kwam…
Ze heeft zelf een verslag geschreven:

Vlucht uit het spullenparadijs – Martine Glaser
Hardcover, 182 pagina’s, uitgeverij Clavis
Bestel dit boek hier >>>>

About Albertine van Veldhuizen - van Pluuren

albertineplu@gmail.com'
Ik ben Albertine van Veldhuizen - van Pluuren en Trotse Moeder van 4 dochters! Josephine (2004) heeft als passie acteren en musicals, Babette (2005) hockeyt 3 x in de week, Floortje (2008) heeft haar eigen pony waar ze heel druk mee is en Daphne (2011) is onze jongste handenbinder. Daar zit een karakter in waar je U tegen zegt...zij hockeyt ook, maar hoopt op een dag te mogen paardrijden. Dan hebben we nog 2 honden, Hugo en Marnix, waar ons huishouden ook al niet veel relaxter van wordt, maar het wel veel gezelliger maken. Oh, en niet te vergeten...ik heb ook nog een man, Arne, met een eigen bedrijf waar heel veel tijd in gaat zitten. Kortom, deze moeder is druk druk druk, af en toe chaos in huis, een (te) volle agenda, maar ik zou mijn grote gezin voor geen prijs in de wereld willen missen.....

Check Also

Pieter Konijn op de vlucht [film]

Wat was de eerste film over Pieter Konijn leuk! Echt een verrassend goede film, zowel …