Lieke van Lexmond is Trotse Moeder van een zoon

Lieke van Lexmond is de Trotse Moeder geworden van een zoon. Op haar eigen Facebookpagina maakte ze het goede nieuws bekend:

Screenshot 2014-09-25 at 14.02.56

Het is het eerste kindje van de actrice / presentatrice en haar vriend, Bas van Veggel. Zoals je kunt lezen in het bericht heet de baby Vik Barthélemy en Lieke plaatste op haar Facebookpagina ook nog onderstaande foto, zodat we allemaal kunnen meegenieten van dit geluk:

lieke-trotse-moeder-fb-foto

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

17 jaar Trotse Moeder

Hij is me al een hele tijd voorbij gegroeid, moet zich scheren en blijft zich …

Share
Share