TIP: schoencadeautjes van SES

SES schoencadeautjesSES blinkt uit in allerlei verschillende knutselpakketten. Van gips gieten tot prikken. Voor alles heeft SES wel een geweldig pakket voor kinderen van verschillende leeftijden. Ik denk dan eigenlijk altijd gelijk aan de wat grotere pakketten die ik bij een verjaardag of op pakjesavond zou geven aan één van mijn kinderen. Maar ik vergeet daardoor eigenlijk ook de kleinere pakketjes die een perfect cadeautje voor partijtjes zijn of … natuurlijk voor in de schoen!

We hebben vier producten van SES hier in huis gehaald en getest. Cadeautjes die ontzettend leuk zijn, waarbij de creativiteit van kinderen mee gestimuleerd wordt en die qua formaat en aanschafbedrag perfect als schoencadeautjes passen. Een leuk tussendoor cadeautje waarbij de kinderen aan de slag moeten. Want ik vind het echt altijd leuk om wat te knutselen te geven. En trouwens… mijn kinderen vinden het altijd een succes als ze mogen knutselen.

ses uitgelicht beeld

ses play mais 5En een succes dat werd het. De pakjes werden met luid gejuich ontvangen. Strijkkralen en Play Mais kennen mijn dochters al, dus daar wisten ze gelijk wat de bedoeling was en hoe leuk ze het vinden. Beide pakketjes waren groot genoeg om lekker mee te spelen. Bij ons gingen de kinderen zelfs met elkaar delen en daar was voldoende materiaal voor in een pakket. Je kunt er echt een tijdje mee knutselen.

ses strijkkralen vlinder kleine verpakking 2Het kralen rijgen spreekt eigenlijk hartstikke voor zich. De grote kralen lenen zich erg voor peuters en kleuters. Mijn jongste van 6 jaar ging er ook gelijk enthousiast mee aan de slag. Met dit pakket ben je iets sneller uitgespeeld. Hoeveel kralen passen er namelijk aan een ketting. Maar het grote voordeel van dit pakket is, dat het houten kralen zijn die zij tot in lengte van dagen mee kunnen spelen en opnieuw kunnen rijgen. Dus absoluut geen vluchtig “het is nu op” pakket, maar een toevoeging aan de speelgoedkast.

De krijtjes bal had ik niet in de schoen gestopt. Ik heb drie kinderen en kon dit vierde pakje niet goed verdelen onder hen. Die heb ik er vandaag gewoon bijgehaald om hem toch te testen en vooral om te achterhalen wat mijn meisjes hiervan vinden. Ondanks dat mijn kinderen wellicht wat ouder zijn dan de leeftijdsindicatie, zijn mijn kinderen erg enthousiast over dit product. Vooral door zijn vorm. Het ziet er stoer uit en de bal ligt lekker in de hand. Dus ook dit product is hartstikke leuk voor in de schoen.

Deze (en andere) producten van SES kun je hier bekijken / bestellen >>>>

Share

About Saray

saray@hupemail.nl'
Met mijn man en onze drie dochters, huisdieren en veel boeken, woon ik in West-Friesland. Ik ben actief in de gemeente waar ik woon, werk fulltime, kook en tuinier graag en ben bovenal moeder.

Check Also

Vlaggen voor op een kinderkamer

Wie aan decoratie denkt, komt al snel op foto’s voor aan de muur uit, of …

Share
Share