Wil je met me scheiden

wil je met me scheiden‘Hoe vertel je het de rest van de wereld? Een mini-feuilleton op Twitter leek me handig. Ik postte gewoon wat tweets met als hashtack scheidtweet. Gebeurt dit echt? Ja wij zijn een van die drie. #scheidtweet en Wie weet een goede mediator? #dtv #scheidtweet. Zelf vond ik het best verfrissend maar mijn volgers waren in shock.’

Recensie:
Zodra ik bovenstaand stukje lees vraag ik me af: zijn er echt mensen die een scheiding op deze manier de wereld in sturen? Ik weet – uit ervaring – dat het niet de leukste activiteit is om iedereen op de hoogte te stellen, maar via social media zou ik het niet gedaan hebben. Maar eerlijk is eerlijk… Het geeft Wil je met me scheiden? wel een mooie start.

Dit boek is geen handleiding om je scheiding door te komen, net zo min is het een boek dat alleen voor gescheiden vrouwen en mannen is. Het is gewoon een leuk en vlot geschreven boek over het wel en wee van het leven.Wil je met me scheiden is een boek waarin een mailcorrespondentie centraal staat.wil je met me scheiden

Zij gaat scheiden en benoemt hem tot scheidingsbuddy: een vriend bij wie ze haar gal kan spuien omtrent de scheiding. Hij is ervaringsdeskundige, maar nu gelukkig in een nieuwe relatie. Hij kent dus de valkuilen en de materie. Maar weet hij haar ook te behoeden voor de fouten die ze wellicht gaat maken?

Herkenbaar voor iedereen die gescheiden is. Door de vrolijke twist die aan het verhaal is gegeven is het verhaal absoluut niet kommer en kwel. Sterker nog, de zon lijkt meer te stralen dan de laatste jaren het geval is geweest. Gewoon een boek om heerlijk van te genieten, of je nu in scheiding ligt, deze al achter de rug hebt of gewoon gelukkig getrouwd bent!

Wil je met me scheiden – Martine Koelemeijer & Bies van Ede
Literatuur, paperback, 256 pagina’s, The House of Books
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

De partycrasher

De “shopaholic-boeken” zijn aan me voorbij gegaan, maar “Verras me” is echt een boek waar …

Share
Share