De nieuwe CD van de nieuwe K3

nieuwe-cd-k3-klaasje-hanne-marthe-2015-trotse-moedersEén van de eerste dingen die Klaasje, Marthe en Hanne moeten doen, nu ze gekozen zijn tot de nieuwe K3, is het inzingen van een nieuwe CD. Deze CD wordt een dubbel-CD.

Eén disc zal bestaan uit de 12 grootste K3 hits tot nu toe, maar dan gezongen door Marthe, Hanne en Klaasje. Dit gebeurde ook toen Josje de plaats van Kathleen in nam.

De tweede disc wordt een CD vol nieuwe K3 nummers. Een aantal daarvan hebben we al kunnen horen tijdens de finale van K3 zoekt K3, een aantal zal nog een verrassing worden. De eerste single van deze CD is wel bekend: 10.000 luchtballonnen, een liedje wat alle fans inmiddels al mee kunnen zingen!

De nieuwe CD van K3 met Hanne, Klaasje en Marthe kun je alvast bestellen, klik hier >>>>
Bekijk op bol.comHij is beschikbaar vanaf 18 december 2015

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Dit is de nieuwe K3 (spoiler alert!)

Heb je nog niet naar de finale van K2 zoekt K3 gekeken? Lees dan niet …