Lego Duplo Disney Princess

Lego is hét merk van de bekende bouwsteentjes. In de loop der jaren zijn er veel verschillende Lego in de omloop. Zo is er speciaal voor de allerkleinsten Lego Duplo wat extra grote bouwsteentjes zijn. Op deze manier kunnen ook jonge kinderen al volop genieten van Lego. De laatste tijd komen er steeds meer bouwpakketten voor meisjes. Zo ook de Disney Princess blokken van Lego Duplo. Hiervan heb je bijvoorbeeld sneeuwwitje en Doornroosjes van, maar ook Assepoester en de koets en Assepoester en het kasteel.

Recensie
Mijn kinderen speelden al met Lego Duplo toen ze amper 2 jaar oud waren. Ze vonden  de blokjes erg interessant en spelenderwijs leerden ze er dingen mee te bouwen. Maar ik moet er wel bij zeggen dat ik bij mijn jongste kind (een dochter) nog lange tijd de iets kleinere onderdelen (zoals de bloemetjes) weg heb gehouden. Puur om het feit dat ze echt alles nog in haar mond stopte. Ondanks de goede naam van Lego, vertrouwde ik er niet 100% op dat alle onderdelen veilig zouden zijn. Pas toen ze ongeveer 3 jaar was, heb ik ook deze onderdelen weer toegevoegd aan de doos met Lego Duplo erin.

Inmiddels is mijn dochter 4 jaar en speelt ze steeds vaker met de gewone Lego. Maar deze Lego Duplo vindt ze wel echt heel gaaf. Want hier zit sneeuwwitje én een konijntje bij! En dat maakt het spelen met de Lego Duplo wel heel erg leuk voor meisjes. Uren kan ze hiermee spelen en hele verhalen bedenkt ze erbij. Heerlijk om te zien!

Hoewel ik de iets kleinere onderdelen van Lego Duplo pas aan mijn dochter gaf toen ze 3 jaar was, denk ik nu wel dat het misschien iets te overdreven was van mijzelf. Immers is Lego een heel goed merk en denk ik dat je kunt vertrouwen op hun leeftijdsindicatie. Lego Duplo is van top kwaliteit. Het gaat jaren en jaren mee en kan zo van generatie op generatie overgedragen worden. En dat zorgt ervoor dat je weet waarvoor je betaalt. De aanschaf kan best prijzig zijn, maar als je dan ziet dat de kwaliteit gewoon supergoed is, dan heb ik dat er graag voor over.

Bekijk hier de Lego Duplo Princess pakketten>>
Bekijk hier alle Lego Duplo pakketten>>

 

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Wat een prinses!

Den Haag, 10 juni 2021: de Prinses van Oranje is cum laude geslaagd voor haar …