Cool Bear limonade

Cool Bear is een nieuwe suikervrije vruchtenlimonade. Deze limonade zit vol met vitamines en is de eerste vruchtenlimonade in Nederland die volledig gezoet is met Stevia. Daarnaast bevat het geen kleur- en smaakstoffen. Cool Bear wil trouwens kinderen ook inspireren om goed voor zichzelf en goed voor anderen te zijn. Zo bieden ze ook een speciale Cool Kit aan waarmee kinderen hun eigen limonadekraam kunnen bouwen. Via de website van Cool Bear kan dan men een inzamelingsactie starten. Via een gratis persoonlijke pagina houden kinderen dan bij hoeveel geld ze hebben ingezameld voor hun goede doel. Hun heldendaad en het opgehaalde bedrag kan men dan delen via social media.

De Cool Bear vruchtenlimonade is er in 3 verschillende smaken, namelijk Strawberry Splatt, Cassis Cola Crush en Vanilla Vroommm.

Recensie
Mijn kinderen van 4 jaar en 7 jaar hadden nog nooit eerder zo’n coole fles limonade gezien. De bovenkant van de fles deed ze denken aan een circustent en het plaatje van mister Cool Bear op de verpakking was helemaal stoer. Dit plaatje mocht er trouwens wel wat groter op staan van de kinderen. Handig aan deze fles is dat het een knijpfles is. Er komt alleen limonade uit de fles als je in de fles knijpt. Mijn kinderen wilden deze stoere limonade gelijk proeven. Bij het opendoen van de fles komt de geur je direct tegemoet. Naar mijn idee is de geur echt te sterk, maar ik heb de kinderen daar niet over gehoord. Dus wellicht kijken de kinderen daar anders tegenaan.

Dan de smaak, want daar draait het uiteindelijk allemaal om… Voor deze recensie gaan we aan de slag met de smaken Cool Bear Vanilla Vroommm en Cool Bear Cassis Cola. De aardbeienlimonade geloven we wel qua smaak; daar kan niet veel aan fout gaan. De Vanilla Vroommm vonden mijn kinderen allebei niet lekker. En ik moet eerlijk zeggen dat ik deze originele smaak ook niet lekker vind. Ik hou wel van vanillevla, maar niet van vanille limonade. Het is voor ons echt te zoet en je houdt er een nasmaak van over in je mond. Maar goed, smaken verschillen, dus er zijn vast ook kinderen die deze smaak wel lekker vinden. Dan de Cassis Cola. Mijn kinderen zijn er helemaal gek op! Ze kunnen er geen cola smaak van maken, maar de cassis proeven ze volop. Zelf vind ik deze limonade ook niet lekker, maar ja… ik val dan zelf ook buiten de doelgroep.

Cool Bear is nog lang niet overal te koop. Daaraan kun je zien dat dit product eigenlijk nog in de kinderschoenen staat. En dat is best jammer. Juist omdat dit merk kinderen laat zien dat ze zelf ook een held kunnen zijn en kinderen zelf een goed doel kunnen steunen. Voor scholen is er het speciale scholenproject Coole Helden. Laten we hopen dat Cool Bear aanslaat, zodat het over een paar maanden overal te koop is.

Klik hier voor meer informatie over Cool Bear en over de Cool Bear Actie.

16-1-2013 update: we kregen net te horen dat binnenkort de smaak van de Vanille variant van Cool Bear aangepast wordt. Er zal mandarijn smaak aan toegevoegd worden zodat de vanille minder overheersend wordt.

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

MyMuesli bosbessen – vanille – granola ging mee op vakantie

Bosbessen-Vanille-Granola: krokante Granola-Basismix, gebakken in biologische bijenhoning subtiel aromatische Bourbonvanille zorgvuldig gevriesdroogde bosbessen lactosevrij & …

Share
Share