OPROEP: Libelle nieuwscafé zoekt…

Libelle Nieuwscafé, de krant die vier keer per jaar verschijnt bij het tijdschrift Libelle, staat binnenkort helemaal in het teken van opvoeden. En omdat het opvoeden van de kinderen regelmatig leidt tot meningsverschillen in relaties, willen zij graag een moeder interviewen die soms andere opvattingen heeft over de opvoeding dan haar partner, ex of nieuwe partner.

Zou jij hier (niet anoniem en met foto) over willen vertellen? Neem dan contact op met redacteur Rosa Koelemeijer via rosa.koelemeijer@sanomamedia.nl. Voor publicatie kun je de tekst natuurlijk lezen.

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Het goede voorbeeld – Christiane Kutik

In dit boek geeft Christiane Kutik uitgebreid tips en ideeën, hoe je ongedwongen, maar authentiek …

Share
Share