Dolfje Weerwolfje op DVD

Alle boeken van de schrijver Paul van Loon zijn razend populair. Er is er echter een die er echt bovenuit steekt. Dolfje Weerwolfje. Omdat deze boeken zo gewild zijn bij het Nederlandse publiek, kon een film over deze boekenreeks natuurlijk niet achterwegen blijven. De film heeft al in de bioscopen gedraaid en trok maar liefst 300.000 bezoekers en werd uiteindelijk beloond met een Gouden Film.

Deze spectaculaire familiefilm is geregisseerd door Joram Lürsen. Dit was natuurlijk niet zijn eerste film. Meerdere bekende film die hij geregisseerd heeft zijn onder andere Alles is liefde en In Oranje. Het scenario is geschreven door Tamara Bos bekend van onder andere Het paard van Sinterklaas en Minoes. In de hoofdrollen spelen Ole Kroes, Kim van Kooten, Remko Vrijdag, Maas Bronkhuyzen, Joop Keesmaat en Trudy Labij.

Het verhaal
Dolfje weet niet wat hem overkomt als hij de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een wit pluizig dier: een wolfje. Bij het licht van de volle maan holt hij door het park en de tuinen van de buren. Hij jaagt achter kippen en eenden. De volgende ochtend wordt hij weer wakker als een gewoon jongetje. Nu begrijpt hij waarom hij zich altijd zo anders heeft gevoeld dan zijn pleegouders en zijn pleegbroertje Timmie. Hij is een weerwolf. De gevoelige Dolfje wil helemaal niet anders zijn. Hij wil gewoon zijn, net als iedereen. Hij is bang dat zijn vader en moeder hem niet meer willen als ze ontdekken dat hij een weerwolf is. Dolfje wil koste wat kost zijn geheim bewaren, maar dat is niet zo makkelijk. Het is tenslotte iedere maand wel een keer volle maan….

Deze spannende film, met als kijkwijzer 6 jaar, is nu verkrijgbaar op Blu-ray en DVD!
Bestel dit product hier via Bol.com>>

Share

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share