Ook “Mulan” en “Belle en het Beest” in een Disney Live Action versie

walt-disney-pictures-filmsNa Cinderella, de nieuwste film van Disney, nu als live action <klik hier voor onze recensie> komt Disney met nog meer bekende animatiefilms die ze in een ‘live action’ versie gaan uitvoeren. Volgens CNN heeft Disney de smaak te pakken en zullen we in de toekomst van een groot aantal klassiekers van Walt Disney als live action movie gaan zien.

dumbo-disney-klassiekerDumbo
Een van de films die we kunnen verwachten is Dumbo. De animatiefilm over het olifantje met de grote oren dat kan vliegen zal door Tim Burton worden verfilmd.

mulan-disney-klassiekerMulan
Deze film uit 1998 over het meisje Mulan die als man verkleed in de oorlog mee vecht, zal als live action film ongetwijfeld een kijkspektakel worden.

alice-wonderland-disney-klassiekerAlice in Wonderland II
Alice in Wonderland is al als “echte film” te zien geweest en Disney heeft nu een vervolg in de planning.

jungle-book-disney-klassiekerJungle Book
Ook deze klassieker van Disney zal opnieuw verfilmd gaan worden en wordt in 2016 verwacht.

belle-beest-disney-klassiekerBelle en het Beest
Dit lijkt me een prachtige film om als live action movie te zien. Emma Watson zal ‘Belle’ gaan spelen en de regie is in handen van Bill Condon. We moeten alleen wachten tot maart 2017 om deze live action uitvoering van The Beauty and the Beast in de bioscopen te kunnen zien.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share