Het Zwangerschap- en Babyboek

zwangerboekAnders dan traditionele boeken focust deze titel op het feestelijke van zwangerschap en ouderschap. In een vrolijke vormgeving wordt de nadruk gelegd op het unieke dat je meemaakt. Verder volop praktische informatie over zwanger zijn, bevallen, voeding, verzorging en meer. De complete aanpak, handig ingedeeld, zorgt ervoor dat je in één keer klaar bent voor de zwangerschap en de eerste drie jaar met je kind.

Recensie
Ik heb veel zwangerschap- en babyboeken gelezen. Maar ik heb nog nooit zo’n uitgebreid zwangerschap- en babyboek gezien als dit boek. Echt alles komt aan bod; de zwangerschap – van begin tot het einde. Dus ook over hoe het nou precies zit met de zaadcel en het eitje, de zwangerschapsklachten, of je wel/niet mag sporten en waar je op moet letten, hoe je lichaam veranderd, de bevalling en pijnbestrijding, een keizersnee  en nog veel en veel meer. Met dit boek in huis weet je alles over de zwangerschap en bevalling…

Maar daar houdt het bij dit boek niet op. Als kersverse ouder wil je natuurlijk van alles weten over hoe je je baby moet verzorgen, waar je op moet letten, wat is de beste houding om je kind te voeden, hoe doe je je baby in bad, en waarom zijn wij als ouders (zo) snel bezorgd?
Maar ook worden (kinder)ziektes behandeld. Wat zijn de symptomen en wanneer moet je je wel zorgen maken en wanneer niet. Alles over dit eerste mooie maar hectische jaar word behandeld. Zo weet je als kersverse ouder precies wat je kunt verwachten én het is een schitterend naslagwerk voor al je onzekerheden, die je als kersverse ouder zult hebben.

DSC05898Tja, en dan is je kind alweer 1 jaar! De meeste boeken houden hier op. Maar dat geldt niet voor Het Zwangerschap- en Babyboek. Dit boek gaat ook nog verder met het tweede en derde jaar. Zo kun je lezen wat je kunt doen als je kind gaat huilen, zodra je je kind eens een keertje bij een oppas brengt, maar ook komt de ontwikkeling volop aan bod. Wanneer kunnen ze de trap op kruipen en waar schuilen de gevaren en wat geef je je peuter als tussendoortje?

Het is teveel om op te noemen, wat er allemaal in dit boek staat. Ik kan dit boek alleen maar aanprijzen als je zwanger (of net bevallen bent). Met dit boek in huis heb je vanaf de zwangerschap tot aan dat je kind 3 jaar wordt alle informatie in huis. Een echte aanrader!

Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Slaap! Voor dreumes en peuter

Slapen…. tja…. Wanneer je eenmaal een kindje hebt, is dit een van de dingen waarmee …

Share
Share