Casper en Lisa nu ook op DVD

Is jouw zoon of dochter ook fan van Casper en Lisa? Dan is er goed nieuws, want er is nu eindelijk in Nederland ook een DVD van hen te verkrijgen. We kennen Casper en Lisa natuurlijk van Z@ppelin. Maar niet alleen hier is het een succesvolle kinderserie. Het programma wordt in maar liefst 15 verschillende landen uitgezonden!

Wie zijn Casper en Lisa?
Ze wonen samen in Parijs. Ze zijn zes jaar, de allerbeste vrienden en maken allerlei educatieve avonturen mee. Samen ontdekken ze hoe de wereld eigenlijk in elkaar zit. Met hun avonturen raken ze wel altijd in de problemen. Het leuke is dat ze dan altijd hun problemen willen oplossen. Als echte vrienden helpen ze elkaar en bedenken de meest fantastische oplossingen.

De eerste dvd van Casper en Lisa spelen zij stiekem met een raket van hun vriend Charles. Per ongeluk wordt de raket gelanceerd door dat ze op de startknop hadden gedrukt. De racket is kapot! Ze maken hem zo goed mogelijk, maar het blijkt dat ze toch iets zijn vergeten.

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …