Winnie de Poeh – Teigetje en jij

In dit Winnie de Poeh boek met naam speel jij het beste vriendje van Teigetje. En weet je wat Teigetje het liefst doet? Stuiteren! Hij stuitert heel het Honderd Bunderbos door op zoek naar jou.

Recensie
De Disney Boekenclub kennen de meeste mensen wel. De kans is groot dat je wel eens een folder of een boekje van hen in handen hebt gehad. Als lid van deze boekenclub krijg je periodiek een leuk boek voor je kind thuisgestuurd. Diverse boeken met verhalen over de karakters van Disney. Maar er is meer wat deze club je te bieden heeft… In de webwinkel kun je namelijk wel heel bijzondere boekjes bestellen: een echt Disney boek waarin de hoofdrol wordt gespeeld door niemand minder dan jouw zoon of dochter! Of elk ander kind dat je wilt verrassen met een waardevol cadeautje. Momenteel heb je de keus uit vijf verschillende Disneyboeken, namelijk: Cars, Sneeuwwitje, Donald Duck, De Leeuwenkoning en Winnie the Pooh. Wanneer je een boekje besteld wordt de naam van de hoofdpersoon in de titel van het boek verwerkt en staat er een persoonlijke noot voorin het boek, die je uiteraard zelf kunt opgeven bij de bestelling. Om het helemaal af te maken kun je – naar wens – ook nog een foto toevoegen die wordt getoond bij het openslaan van het boek!

Winnie de Poeh – Teigetje en jij is een leuk boek over Teigetje die rondstuitert door het Honderd Bunderbos en die gaat spelen bij de hoofdpersoon. Naast de naam van het kind wordt in het boek ook de woonplaats en de naam van een volwassene genoemd. Deze kun je uiteraard ook zelf kiezen. Hierbij heb je ook de optie om een “titel” toe te voegen, bijvoorbeeld “mama,”gevolgd door de voornaam van de moeder. Maar uiteraard zijn hier legio mogelijkheden, want ook opa, oma, tante of oom komen voor deze plaats in aanmerking.

Mijn dochter geniet van Winnie the Poeh – Teigetje en jij en beleeft het verhaal keer op keer. Het verveelt niet en elke keer lagt ze weer om de grappige momenten alsof het de eerste keer is dat ze het verhaal hoort. Het is dan ook niet vreemd dat ik momenteel steeds dit boek in handen gedrukt als ik haar ga voorlezen.  Eerlijk toegeven, ik ben het met haar eens. Het is een leuk en grappig verhaal met mooie bonte prenten die je meenemen naar het Honderd Bunderbos. Het is een fantastisch presentje voor bijvoorbeeld een verjaardag.

Winnie the Poeh – Teigetje en jij
Gepersonaliseerd Disney boek, hardcover, 48 pagina’s, Disney Boekenclub
Bestel dit boek hier via Disney Boekenclub>>

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Vlaggen voor op een kinderkamer

Wie aan decoratie denkt, komt al snel op foto’s voor aan de muur uit, of …