bernadette de vier windstreken

Het allerkleinste Sneeuwvlokje

Het is winter, en er dwarrelt ontelbaar veel sneeuwvlokken door de lucht. Ze doen allemaal hun best om op het allermooiste plekje op aarde terecht te komen. Het allerkleinste sneeuwvlokje wil iets heel anders. Dat droomt namelijk van warmte en de eerste zonnestralen. Het verhaal gaat over de winter wanneer het gaat sneeuwen. De winter verandert langzaam in de lente. Totdat alle sneeuwvokjes gesmolten zijn. Een verhaal over dingen die voorbij gaan en over opnieuw beginnen. Een echt seizoen boek.

Recensie

Een prachtig boek om te zien met mooie glitters. Het verhaal is heel lief en romantisch. Met hele mooie tekeningen van mooie sneeuwlandschappen. Voor kinderen vanaf 4 jaar is dit een prachtig boek om uit voorgelezen te worden. Vooral de mooie illustraties maken het verhaal helemaal af.

Het allerkleinste Sneeuwvlokje – Bernadette
Prentenboek, 4+, hardcover, 32 pagina’s, De Vier Windstreken

Lees ook:
Dikkie Dik viert Kerstmis
Tips: baby en kou
Lucas in de sneeuw

Share

About Nora

l.ahles@almere-speciaal.nl'
Jonge moeder van een Jesse (2009). Parttime leerkracht. Gescheiden (2011) na huwelijk van 3 jaar. Hou van lezen, koken en mijn grote verslaving: social media.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share