Het allerkleinste Sneeuwvlokje

bernadette de vier windstrekenHet is winter, en er dwarrelt ontelbaar veel sneeuwvlokken door de lucht. Ze doen allemaal hun best om op het allermooiste plekje op aarde terecht te komen. Het allerkleinste sneeuwvlokje wil iets heel anders. Dat droomt namelijk van warmte en de eerste zonnestralen. Het verhaal gaat over de winter wanneer het gaat sneeuwen. De winter verandert langzaam in de lente. Totdat alle sneeuwvokjes gesmolten zijn. Een verhaal over dingen die voorbij gaan en over opnieuw beginnen. Een echt seizoen boek.

Recensie
Een prachtig boek om te zien met mooie glitters. Het verhaal is heel lief en romantisch. Met hele mooie tekeningen van mooie sneeuwlandschappen. Voor kinderen vanaf 4 jaar is dit een prachtig boek om uit voorgelezen te worden. Vooral de mooie illustraties maken het verhaal helemaal af.

Het allerkleinste Sneeuwvlokje – Bernadette
Prentenboek, 4+, hardcover, 32 pagina’s, De Vier Windstreken
Bestel dit boek via Bol.com>>

Lees ook:
Dikkie Dik viert Kerstmis
Tips: baby en kou
Lucas in de sneeuw

About Nora

l.ahles@almere-speciaal.nl'
Jonge moeder van een Jesse (2009). Parttime leerkracht. Gescheiden (2011) na huwelijk van 3 jaar. Hou van lezen, koken en mijn grote verslaving: social media.

Check Also

De allerleukste vakantie ooit

Van de cover alleen al word ik vrolijk. Mooie kleuren, lieve tekeningen…. Ik ben benieuwd …