Calimero knotsgek kleurboek

calimeroCalimero is soms blij, soms droevig, soms wat verlegen maar altijd superlief en de allerbeste vriend van Pieter, Priscilla en Valeriano. En met dit kleurboek vast ook van jou! Kijk goed naar de gekleurde tekeningen, want daarna is het aan jou! Neem snel je kleurpotloden en kleur ze in op je allermooist!

Recensie:
Een erg vrolijk kleurboek van Calimero anno 2015, nieuwe stijl, zoals je hem nu weer op televisie tegenkomt. Mijn zoon van zes was erg blij met dit kleurboek. Er zitten namelijk platen in met voorbeelden er naast en hij vindt het momenteel erg leuk om platen na te kleuren (na jaren van liever zelf op witte bladen zelf dingen bedenken). Er werd dus al snel met veel enthousiasme gestart.

IMG_2507

Wat ik leuk vind is de diversiteit. Alle personages komen aan bod, soms heel groot afgebeeld, wat heel lang grote vlakken inkleuren inhoudt, soms met z’n allen bij elkaar wat meer variatie geeft in kleurgebruik en minder doorzetting vraagt per stukje. Er zijn plaatjes die stoer zijn, andere weer schattig en mijn zoon was meteen een mooie plaat aan het zoeken samen met zijn zusje die hij voor haar zou gaan kleuren. Ze kwamen uit op Priscilla, het meisje, maar dan wel de stoere variant met helm en step. Een vrolijk boek voor vele uren kleurplezier!

Dit Calimero kleurboek bestel je hier >>>>

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Het magische kerstfeest [recensie]

Al kleurend voor de open haard, ontdek je de mooie kerstwereld van Lizzie Mary Cullen. …