Willen jouw kinderen van alles weten?

Willen jouw kinderen ook van alles weten? Dan is het nieuwe programma Checker van Cartoon Netwerk misschien wel iets voor hen.

Meestal is een wetenschapsprogramma altijd in grote mensen taal, maar Cartoon Netwerk heb daar dus nu een oplossing voor. Het nieuwe programma heet Checker en is een wetenschapsprogramma speciaal ontwikkeld voor kinderen. De wetenschappers, en tevens beste vrienden, Mitja Lafere & Jimi Blue proberen alle vragen van de kinderen te beantwoorden en ze op zo een manier uit te leggen dat alle kinderen het ook snappen. Het gaat de vraag  ‘Hoe snel stijgt een ballon, gevuld met helium, naar de hemel?’ tot aan de vraag ‘Hoe hard moet je fietsen om voldoende energie te produceren voor jouw stereo?’

Checker is vanaf 13 april 2012 elke vrijdag te zien op de zender van Cartoon Netwerk. Het begint om 16:45 uur.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.